nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
2024. március 27.
#együttdobban

Győzött és előzött a Dunaferr

Vereséggel kezdte a futsal NB I alapszakaszának második körét a Veszprém, amely 4-2-re alulmaradt a Dunaferr vendéglátójaként.

Rangadóval kezdődött az alapszakasz második köre: a második helyen álló 1. FC Veszprém a harmadik Dunaferrhez látogatott. Tar révén az első játékrész derekánál a mieink jutottak vezetéshez, Horváth azonban egyenlített öt perccel a szünet előtt (1-1).

Egy perc sem telt a második felvonásból, amikor Klacsák góljával megszerezte a vezetést a Dunaújváros. Józsa góljával a 27. percben már két gól volt az előnyük. Az exveszprémi Németh pedig háromra növelte azt a 33. minutumban (4-1). Boromisza Dániel ráadásul piros lapot kapott, igaz, a bakonyiak – Füzy jóvoltából – így is szépítettek.

A dunaújvárosiak győzelmükkel megelőzték a veszprémieket a tabellán.

Futsal NB I, 10. forduló:
Dunaferr–1. FC Veszprém 4-2 (1-1)
Dunaújvárosi sportcsarnok, vezette: Viczián, Flinta.
Dunaújváros: Reveland – Varga, Hosszú, Horváth N., Klacsák. Csere: Varsányi, Rigó (kapusok), Schrancz, Fridrich, Horváth Sz., Józsa, Fekete, Németh P., Csányi. Vezetőedző: Fehér Zsolt.
Veszprém: Schmidmajer – Bognár, Tatai, Boromisza G., Hoffer. Csere: Spandler (kapus), Finta, Boromisza D., Füzy, Tar, Petróczi, Sándor. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Horváth N. (16.), Klacsák (21.), Józsa (27.), Németh P. (33.), ill. Tar (12.), Füzy (38.).
Piros lap: Boromisza D. (34.).

Balassa Gergő
2016. november 28. 23:06