nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Öt nap alatt három meccs

Sűrű programja lesz jövő héten a veszprémi futsalcsapatnak, amely hétfőn (18.30) a Nyírgyulajt fogadja az NB I-ben, szerdán kupameccset játszik Debrecenben, majd pénteken újabb bajnokit vív a Fradi vendégeként.

Mint arról beszámoltunk, az 1. FC Veszprém heroikus küzdelemben, kiváló teljesítmény nyújtva egyetlen góllal maradt alul a címvédő Győr otthonában, így a tabella második helyéről várja a folytatást. – A hittel, alázattal és fegyelemmel játszó csapatom egészen fantasztikus teljesítmény nyújtott a profi ETO ellen. A lefújást követően rengeteg dicséretet kaptunk. A találkozó nem NB I-es, hanem nemzetközi színvonalú volt, hiszen tele volt fordulattal, végig óriási iram és magas színvonal jellemezte. Nagyon büszkék vagyunk erre a produkcióra, amelyre lehet építkezni a jövőben – húzta alá Madarász János vezetőedző.

Az 1. FCV hétfőn az eddig nyolc pontot gyűjtő, a tabella hetedik helyén álló Nyírgyulaj látogat a Március 15. utcai sportcsarnokban, ahol a tréner izzadtságszagú találkozóra számít. – Borzasztóan kellemetlen ellenféllel találkozunk, senki ne számítson gálamérkőzésre. Komplikált hetünk lesz, hiszen több fronton is helyt kell állnunk, de most az a legfontosabb, hogy a Nyírgyulaj ellen itthon tartsuk a három pontot. Ha az elmúlt hetekben mutatott teljesítményt nyújtjuk, győztesen hagyhatjuk el a pályát.

Szerdán már a Magyar Kupában vár feladat a bakonyiakra, méghozzá a másodosztályú Debrecen vendégeként. Az egymeccses párharc győztese továbbjut a legjobb nyolc közé. Madarász János bár két fiatal játékosát is elviszi a hajdúsági megyeszékhelyre, nem vállal nagyobb kockázatot a keret kijelölésekor. – Igaz, hogy egy NB II-es csapathoz látogatunk, de a Debrecen játékosai nem ügyetlenek. Biztos vagyok benne, hogy hazai közönségük előtt meg akarják mutatni oroszlánkörmeiket. Egy pillanatra sem vehetjük félvállról a találkozót.

Pénteken pedig már az újonc Ferencváros otthonában lépnek pályára Tatai Józsefék. – A három közül ettől a találkozótól tartok a legjobban, hiszen a kupameccset követően csütörtök hajnalban fogunk hazaérni. A sok utazás és mindkét összecsapás benne lesz még a lábakban pénteken. A túlélésért fogunk játszani a Fradi ellen. Éppen ezért a játék minőségével szemben megbocsátó leszek, ezúttal csak az számít, hogy nyerjünk.

Balassa Gergő
2016. november 13. 21:54