nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
tegnap
#együttdobban

Gulyás Márk bemutatkozott a válogatottban

A magyar futsalválogatott 4-2-re kikapott Horvátországtól a Zalaegerszegen rendezett szerdai barátságos mérkőzésen. Először szerepelt a nemzeti együttesben az 1. FC Veszprém játékosa, Gulyás Márk.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az összecsapás hasonlóan rosszul kezdődött, mint a keddi - amelyen 4-0-s vereséget szenvedtek a magyarok -, ugyanis a horvátok már az első percben megszerezték a vezetést. A folytatásban Klacsák Bence pörgetett közelről a hálóba, így a két csapat döntetlennel mehetett a szünetre.

A fordulás után kiegyenlített játék zajlott, azonban a 31. percben újra előnybe kerültek a horvátok, majd nem sokkal később el is döntötték a meccset két újabb góllal. A lefújás előtt fél perccel Rábl János passzából Komáromi Péter talált be közelről, beállítva a 4-2-es végeredményt.

A magyar válogatott legközelebb december 5-én és 6-án lép pályára Nyíregyházán, a világranglista-második spanyolok ellen.

Bemutatkozott a magyar együttesben az NB I-ben éllovas 1. FC Veszprém játékosa, Gulyás Márk. A veszprémiek csapatkapitánya, Tatai József csakúgy mint kedden, szerdán is szerepet kapott.

Gulyás Márk

Balassa Gergő
2016. november 4. 18:12