nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Kiütéses győzelem

Remek, parádés játékkal fektette két vállra vendéglátóját (Dupont FC) csapatunk Solymáron.

A Külker SC Dupont vendégeként teljesítette csapatunk az elhalasztott mérkőzést. Sőt kiváló teljesítménnyel 13-3 arányban diadalmaskodott.
A kilátogató nézők egy gól gazdag mérkőzést láthattak, melynek az egyetlen szépséghibája (az ő részükről), hogy a gólokat mi rúgtuk. Látványos és szebbnél szebb játékkal szereztük találatainkat.
Nem vártunk sokáig az első találattal és Hazuga Soma gyönyörű lövése landolt az 1. percben a rövid felsőben. Ez megadta az alaphangot csapatunknak és magabiztos, taktikus játékkal folyamatosan alakítottuk ki helyzeteinket és váltottuk gólra őket. 7-1-es eredménnyel fordultunk, a gólokon Hazuga Soma (2x), Finta Peti, Bényi Kálmi, Szabadfi Peti, Korcsmár Isti, Pálfi Robi osztozott. Biztos vezetés tudatában vonultunk pihenőre.
A második játékrész (szerencsére) ott folytatódott, ahol az első befejeződött. Csapatunk nem vett vissza a tempóból és szezonbeli legjobb játékával tovább „gyártotta” a gólokat. A jól időzített cserékkel erőnlétben is felőröltük ellenfelünket és további hat találattal (Korcsmár Isti, Finta Peti, Hazuga Soma, Pálfi Robi (2x), Bényi Kálmi) állítottuk be az imponáló 3-13-as végeredményt a nyugati csoport egyik meghatározó csapata ellen.

Összességében kiváló hozzáállással, fizikai-, taktikai fölényben ilyen arányban is megérdemelten szereztük meg a győzelmet.

Csapat: Kasza Viktor – Hazuga Soma, Bényi Kálmán, Korcsmár István, Finta Péter
Csere: Pálfi Róbert, Szabadfi Péter, Csejtei János, Weisz Zoltán, Vas Ferenc, Jakab László, Németh Gábor

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Rajki Tamás
2012. január 12. 9:52