nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
2024. március 27.
#együttdobban

Ismét velünk kezdődik a bajnoki tabella

Győzelem felemás félidővel. 10:6 arányban zárta csapatunk az őszi sorozatot.

A BME Dolcer Akadémia II. csapata ellen lépet pályára az FCV, mely lehengerlő 1. félidő után, a 2. félidőben kissé kiengedve nyerte meg az összecsapást.
Győztes csapaton ne változtass elvén a Nagykáta elleni kezdő ötös lendült játékba a fővárosi ellenfél ellen. Az 58. másodpercig kellett várni az első találatra, mely Finta Peti nevéhez fűződik. Ez megadta az alaphangját a mérkőzésnek. Szebbnél szebb támadásokkal tudatuk a kissé megilletődött ellenfelünkkel, hogy „ki az úr a háznál”. Az első félidőben további négy találattal (Pálfi Robi, Szabadfi Peti, Korcsmár Isti 2x) megnyugtató előnnyel mentek a csapatok pihenőre.
A második játékrészben csapatunkon a szezon végi fáradtság jelei látszódtak, mely a végjátékokban mutatkozott. Gól gazdag 20 perc következett, mely 11 találatot hozott. A vendégcsapat megérezte csapatunk kiengedését és a kapusuk cseréjével rövid ideig nyílttá tudták tenni a mérkőzést. A mérkőzést Finta Peti foglalta keretbe, mert 3 találatával tette egyértelművé a FCV győzelmét.

Összességében a két csapat közötti tudás alapján megérdemelt győzelmet arattunk. Dekoncentráltságunk a fáradtság számlájára írható.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Hazuga Soma, Korcsmár István, Finta Péter
Cserék: Jónás Áron, Szabadfi Péter, Pálfi Róbert, Véber Balázs, Vingelman Tamás, Weisz Zoltán, Tar Tamás

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

11. forduló eredményei

Nincs vége a mérkőzéseknek, máris kezdődik a tavaszi sorozat. Hétfőn (2011.12.12. 18 óra) a Szombathelyi ESE csapata látogat hozzánk.
Várunk minden szurkolót sok szeretettel!

Rajki Tamás
2011. december 6. 9:36