Ismét velünk kezdődik a bajnoki tabella

Győzelem felemás félidővel. 10:6 arányban zárta csapatunk az őszi sorozatot.

A BME Dolcer Akadémia II. csapata ellen lépet pályára az FCV, mely lehengerlő 1. félidő után, a 2. félidőben kissé kiengedve nyerte meg az összecsapást.
Győztes csapaton ne változtass elvén a Nagykáta elleni kezdő ötös lendült játékba a fővárosi ellenfél ellen. Az 58. másodpercig kellett várni az első találatra, mely Finta Peti nevéhez fűződik. Ez megadta az alaphangját a mérkőzésnek. Szebbnél szebb támadásokkal tudatuk a kissé megilletődött ellenfelünkkel, hogy „ki az úr a háznál”. Az első félidőben további négy találattal (Pálfi Robi, Szabadfi Peti, Korcsmár Isti 2x) megnyugtató előnnyel mentek a csapatok pihenőre.
A második játékrészben csapatunkon a szezon végi fáradtság jelei látszódtak, mely a végjátékokban mutatkozott. Gól gazdag 20 perc következett, mely 11 találatot hozott. A vendégcsapat megérezte csapatunk kiengedését és a kapusuk cseréjével rövid ideig nyílttá tudták tenni a mérkőzést. A mérkőzést Finta Peti foglalta keretbe, mert 3 találatával tette egyértelművé a FCV győzelmét.

Összességében a két csapat közötti tudás alapján megérdemelt győzelmet arattunk. Dekoncentráltságunk a fáradtság számlájára írható.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Hazuga Soma, Korcsmár István, Finta Péter
Cserék: Jónás Áron, Szabadfi Péter, Pálfi Róbert, Véber Balázs, Vingelman Tamás, Weisz Zoltán, Tar Tamás

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

11. forduló eredményei

Nincs vége a mérkőzéseknek, máris kezdődik a tavaszi sorozat. Hétfőn (2011.12.12. 18 óra) a Szombathelyi ESE csapata látogat hozzánk.
Várunk minden szurkolót sok szeretettel!

Rajki Tamás

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2011. december 6. 10:36