Megvan az első lépés a 4 közé jutásért

Csapatunk kiválóan teljesítette az első lépést a Magyar Kupa 4-es döntőjében való jutáshoz.

Ismét telt ház előtt (a vendégeket is elkísérte 20 szurkoló) és nagyszerű hangulatban került megrendezésre a mérkőzés, mely látványos megmozdulásokat és gólokat tartogatott a kilátogatók számára.
A csapatok a kezdés után egymásnak estek és felváltva alakultak ki helyzetek mindkét oldalon. A 14. percben egy kontratámadás végén a vendégek szerezték meg a vezetést Fülöp Lajos révén. A félidő hátralévő részében mindkét félnek volt esélye a gólszerzésre, de a kapusok a helyükön voltak. A szünetben rendeztük a sorainkat és ennek már a 23. percben gól volt az eredménye, amikor Tar Tomi pókhálózta ki a felső sarkot. Ez a találat lendületet adott csapatunknak és a 29. percben Bényi Kálmi szemfüles találatával már nálunk volt az előny. A szurkolók buzdítását a 33. percben egy minta támadás végén Szabadfi Peti hálálta meg, és ekkor már 3:1 volt az állás, amivel mindenki kiegyezett volna. Szerencsére a fiúk nem így gondolták és egy büntető révén Hazuga Soma a 38. percben és Finta Peti (most játszotta első mérkőzését, jó debütálás volt!) egy szöglet variáció végén(40. perc) állította be az 5:1-es imponáló végeredményt.
Összességében csapatunk megérdemelten szerezte meg a győzelmet és megtette az első lépést a legjobb 4 közé jutásért. Az előny nálunk, de január 25-én azonban egy roppant nehéz mérkőzés vár ránk Nagykátán.

Csapat: Kasza Viktor – Pálfi Róbert, Hazuga Soma, Finta Péter, Korcsmár István
Cserék: Jónás Áron, Véber Balázs, Szabadfi Péter, Tar Tamás, Vingelman Tamás, Weisz Zoltán, Bényi Kálmán

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

További kupaeredmények: 
Cső-Montage – Berettyó 3:2
Ferencváros – UTC Junior Sport 4:6
Rákosmenti FC – Rába ETO 3:13

Rajki Tamás

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2011. december 1. 12:57