nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Megvan az első lépés a 4 közé jutásért

Csapatunk kiválóan teljesítette az első lépést a Magyar Kupa 4-es döntőjében való jutáshoz.

Ismét telt ház előtt (a vendégeket is elkísérte 20 szurkoló) és nagyszerű hangulatban került megrendezésre a mérkőzés, mely látványos megmozdulásokat és gólokat tartogatott a kilátogatók számára.
A csapatok a kezdés után egymásnak estek és felváltva alakultak ki helyzetek mindkét oldalon. A 14. percben egy kontratámadás végén a vendégek szerezték meg a vezetést Fülöp Lajos révén. A félidő hátralévő részében mindkét félnek volt esélye a gólszerzésre, de a kapusok a helyükön voltak. A szünetben rendeztük a sorainkat és ennek már a 23. percben gól volt az eredménye, amikor Tar Tomi pókhálózta ki a felső sarkot. Ez a találat lendületet adott csapatunknak és a 29. percben Bényi Kálmi szemfüles találatával már nálunk volt az előny. A szurkolók buzdítását a 33. percben egy minta támadás végén Szabadfi Peti hálálta meg, és ekkor már 3:1 volt az állás, amivel mindenki kiegyezett volna. Szerencsére a fiúk nem így gondolták és egy büntető révén Hazuga Soma a 38. percben és Finta Peti (most játszotta első mérkőzését, jó debütálás volt!) egy szöglet variáció végén(40. perc) állította be az 5:1-es imponáló végeredményt.
Összességében csapatunk megérdemelten szerezte meg a győzelmet és megtette az első lépést a legjobb 4 közé jutásért. Az előny nálunk, de január 25-én azonban egy roppant nehéz mérkőzés vár ránk Nagykátán.

Csapat: Kasza Viktor – Pálfi Róbert, Hazuga Soma, Finta Péter, Korcsmár István
Cserék: Jónás Áron, Véber Balázs, Szabadfi Péter, Tar Tamás, Vingelman Tamás, Weisz Zoltán, Bényi Kálmán

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

További kupaeredmények: 
Cső-Montage – Berettyó 3:2
Ferencváros – UTC Junior Sport 4:6
Rákosmenti FC – Rába ETO 3:13

Rajki Tamás

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2011. december 1. 11:57