Siker a DF RENALPIN FC ellen

Dunaújvárosban volt jelenésünk. Kíváncsian vártuk a mérkőzést, hiszen legutóbb Szombathelyen nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy azt szerettünk volna. Játékosaink szemmel láthatóan átérezték ennek a mérkőzésnek a jelentőségét, mert koncentráltan kezdték a meccset.  Nagyon gyorsan tudatosították az ellenféllel, hogy itt ma más csapat nem nyerhet csak mi. Még nem telt el tíz perc és már néggyel vezettünk. Örömteli volt látni, hogy nem csak kidolgoztuk a helyzeteket, hanem értékesítettük is őket. Az első félidőben szembetűnő volt a két csapat közti különbség.  Magabiztos 5:1-el mehettünk be az öltözőbe.  A második félidőben ellenfelünk kockázatot vállalt és végig vészkapussal játszottak.  Olykor sikerült is nekik szépen végig vinni az akciójukat és ez gólokban is megmutatkozott. Sikerült lefaragni a hátrányukból két találattal, így már 5:3-at mutatott az eredményjelző. Egy megszerzett labdából kontrázhattunk, amit fiaink gólra váltottak. Az újabb találat megnyugvást adhatott csapatunknak. Ezután kaptunk még egyet, de ez már nem osztott, nem szorzót. Ezen a mérkőzésen csak a három pont volt a cél, amit meg is szereztünk.  Összességében jó teljesítményt nyújtottunk és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést!

Reméljük, ezzel a sikerrel visszaáll játékosaink önbizalma és jövő héten a Mezei-Vill ellen ismét bravúrt hajtunk végre.

részletes jegyzőkönyv itt olvasható

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2015. április 14. 13:27