nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
tegnap
#együttdobban

Megszakadt egy szép sorozat!

A Keszthely ellen elvesztette veretlenségét csapatunk, de továbbra is vezeti a bajnokságot!

A 9. fordulóban megszakadt csapatunk veretlenségi sorozata, mely kiváló teljesítmény az egyesület első évében.
Minden csapat életében elkövetkezik ez, de a kilátogató nézők egy látványos, izgalmakban gazdag mérkőzést láthattak. A szokásos forgatókönyv szerint kezdődött a mérkőzés, csapatunk álmos kezdését kihasználta ellenfelünk és a 2. percben megszerezte a vezetést. Folyamatosan gyorsult a játék irama és a 8. percben Korcsmár Isti találatával egyenlítettünk. Gyorsan érkezett a válasz, sőt a 15. percben 3-1-re elhúzott a jól játszó Keszthely. Huszáros hajrába kezdtünk és a 19. percben Szabadfi Peti és Tar Tomi találataival döntetlenre hoztuk a félidei eredményt.
A szünetben jól rendeztük sorainkat, mert Pálfi Robi távoli találatával nálunk volt a vezetés (4-3). Továbbra is pörgős játék folyt a pályán és az ellenfélnek sikerült egalizálni a mérkőzést a 27. percben.  A frissen igazolt Hazuga Soma percei következtek, aki bizonyította tehetségét és a 30., 31. percben is szép gólokkal 6-4-re módosította a mérkőzést. A nézők ekkor úgy érezték, innen már nagy baj nem lehet, de a KHSC Victória nem tört meg és a 37. percben már 6-7-re módosították az eredményt, mely sajnos végeredményt is jelentette egyben.

Összességében csapatunk rutinosabb, akkor tovább folytathatta volna sikeres szériáját, de jó ellenfél ellen ilyen arányban nem szégyen kikapni. A csapatnak a héten ki kell elemezni a mérkőzést és levonni a tapasztalatokat. Sok idő nincs rá, mert pénteken (2011.11.25.) a Vasas otthonába utazik csapatunk és hasonló kemény küzdelem vár a fiúkra.

Csapat: Kasza Viktor – Pálfi Róbert, Weisz Zoltán, Tar Tamás, Korcsmár István
Cserék: Jónás Áron, Németh Gábor, Jakab László, Hazuga Soma, Véber Balázs, Vingelman Tamás, Szabadfi Péter

A részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

A 9. forduló (csonka) eredményei

Rajki Tamás
2011. november 22. 9:20