nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Parádés mérkőzés parádés győzelem

A mérkőzés előtt tudtuk, hogy nem lesz könnyű feladatunk. Egy nagyon kiélezett mérkőzésre számíthatunk, amire szurkolóink is ráéreztek, mert telt ház várta a csapatokat. Az első perctől kezdve óriási iramba kezdtek a csapatok és igyekeztek fogást találni egymáson. Érezni lehetett, hogy pattanásig feszültek az idegek. Elképesztő koncentráció látszott mindkét csapat játékosain, igyekezet mindkét alakulat játszani a saját játékát. Próbáltunk erőségeinkre támaszkodni és a hiányosságainkat szívvel lélekkel kompenzálni. Adtuk magunkat és megpróbáltuk elrontani ellenfelünk játékát. Az első játékrészben voltak itt is helyzetek illetve az ellenfelünknél is, de a befejezéseknél rendre hiba csúszott mindkét alakulatnál. Aztán ellenfelünk egyik védelmi hibáját kihasználva Tatai Jóci egy remek lövéssel előnybe hozta csapatunkat (1:0)! Gólunknál gyakorlatilag felrobbant a csarnok! Jó volt látni mennyien szorítanak értünk! Egy gólos előnnyel mehetünk be az öltözőbe. A második rész elején ellenfelünk nagy elánnal vetette bele magát a mérkőzésbe és bizony nagyon nehezen oldottuk meg a mérkőzés kontrollálását. Az iram nem akart lankadni nem győzték kapkodni a fejüket nézőink. Voltak nagyon meleg pillanataink, de Reveland Zoli káprázatos védéseivel nem adott esély ellenfelünknek a gólszerzésre. Klasszis teljesítményt láthattunk tőle! Na, nem mintha a játékosaink alul múlták volna önmagukat, hiszen elképesztő teljesítményt nyújtottak mezőnyjátékosaink is. Második félidőbe kisebb változtatást hajtott végre edzőnk. Németh Petit átrakta a másik sorba Finta Pétert berakta Tataiék sorába, mint kiderült nem volt rossz húzás. Fityeszünk a tőle megszokott kiszámíthatatlan cselei után Boromisza Dánielt helyzetbe hozta, aki nem hibázott (2:0)! A mérkőzés nagyon élvezetes és nagyon izgalmas volt. Ellenfelünk áttért a létszámelőnyös játékra, amit nem is csinált rosszul, hiszen az egyik akciójukból gólt értek el (2:1). Ezzel újra kiélezetté vált a mérkőzés. Játékosaink hősiesen küzdöttek minden egyes méterért. Elképesztő munkát végeztek, amit közönségünk is nagyon értékelt. Ziccerek voltak az emberelőnyös játékhelyzetekből itt is ott is, de nem tudtak élni a lehetőségekből a csapatok. Egy kiváló mérkőzésen egy nagyon komoly eredményt értünk el. Mindkét csapat olyan teljesítményt nyújtott, amit nehéz lesz elfelejteni! Mindkét csapat óriási dicséretet érdemel mutatott játékukkal! Most azok a bizonyos nüanszok mellettünk voltak :) .

Közösségünknek köszönjük a lenyűgöző biztatást!

Reveland Zoltán:
A csapat a maximumot hozta, szívünket, lelkünket kitettük a pályára és ezzel tudtunk a Mezei-Vill fölé nőni. Személy szerint semmi különössel nem készültem erre a mérkőzésre, ugyanúgy tettem a dolgomat, mint a többi mérkőzésre való felkészülésen. Ami a csapatot illeti … készültünk belőlük egész héten, főleg az 5:4-es játékukra. Látszott is, hogy az utolsó 8 percben az 5:4-ben nem is nagyon tudtak fogást találni rajtunk. Szerintem mindenki betartotta az edzői utasításokat, azért voltak hibák, voltak elcsúszások, de szerencsére ezeket megúsztuk. Mondhatom, hogy mindenki 100 %-t nyújtott.  

Madarász János: – Gratulálok mindkét csapatnak, szenzációs estét szereztünk a szurkolóknak. Magas színvonalú mérkőzést játszottunk. Noha a játék minőségében a Berettyó még mindig előttünk jár, akarattal és koncentrációval kompenzálni tudtuk ezt. Nem szokásom egyvalakit kiemelni, mert ez csapatjáték, de nem mehetek el szó nélkül Reveland teljesítménye mellett, aki fantasztikus védéseivel végig tartotta a lelket a társakban.

Turzó József: – Remek mérkőzést játszottunk. A saját csapatom teljesítményével sem lehetek elégedetlen, de ezt a játékot gólra játsszák. Ki kell emelnem Revelandot, aki remekül védett, neki köszönhetően maradtunk alul.

A részletes jegyzőkönyv itt olvasható

2015. január 27. 0:47