Izzadságszagú győzelem

Az ELTE SE otthonában szerezte meg csapatunk a győzelmet.

A 2011. november 14. este 20 órakor kezdődő összecsapás a várt izgalmakat hozta. A kiválóan felkészített, fiatalokból álló ellenfelünk komoly erőbedobásra késztette csapatunkat. Nem kezdődött jól számunkra a mérkőzés és a hazai csapat lendülete a 3. percben góllá érett. Mi nem találtuk a játék ritmusát és sok technikai hibával játszottunk. Az első félidő végére kezdtünk magunkra találni és Tar Tomi remek megindulásainak köszönhetően Korcsmár Isti két találatával sikerült megfordítanunk az eredményt.
A félidőben csinos pom-pom lányok szórakoztatták a nézőket!
Ez minket zavart meg jobban, mert a második félidő 6. másodpercében egyenlítettek a hazaiak. Ismét lassan indult be a gépezet „csapatunk motorjában”. A 34. és 35. percben azonban felpörögtek az események. Egy szöglet után az ELTE megszerezte a vezetést, de szerencsére csapatunk mai legjobbja, Tar Tomi a következő támadásból egyenlített. A következő lehetőséget is gólra váltottuk, amikor Weisz Zoli köszönt be egy szögletvariáció után. A hab a tortán Szabadfi Peti találata volt, mely gyönyörű mozdulattal a mérkőzés legszebb találata volt (egy lövőcsel után könnyed mozdulattal emelt a kapuba). A 37. percben 10 méteres büntetőrúgásból állította be a 4:5-ös végeredményt.
Összességében csapatunk gyenge, hullámzó játékkal őrizte meg veretlenségét és a Ferencváros veresége miatt (a Keszthely ellen, aki a mi soron következő ellenfelünk lesz!) 4 pontra növelte előnyét.

Csapat: Kasza Viktor - Bényi Kálmán, Jakab László, Véber Balázs, Szabadfi Péter

Cserék: Jónás Áron, Tar Tamás, Csejtei János, Pálfi Róbert, Weisz Zoltán, Vas Ferenc, Korcsmár István,

Mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt olvasható

8. forduló eredményei

Rajki Tamás

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2011. november 15. 10:04