nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Győzelemmel kezdtünk

5:1 csapatunk javára

Megszereztük első bajnoki győzelmünket az újonc Békéscsaba futsal csapata ellen.

Az első félidő tartogatott számunkra kisebb-nagyobb hibákat, pontatlan passzokat és eladott labdákat. Nem volt hiány a támadásban részünkről, de az első gólra várni kellett a 7. percig, amit Tatai József (a nemrég debütált válogatottunk) rúgott. Nem sokra rá figyelmetlenségünk miatt egyenlített közvetett szabadrúgásból az ellenfelünk.

Ezután helyenként csináltunk szép dolgokat, viszont helyzet kihasználásunk hagyott némi kivetni valót. Így is két gólos előnnyel mehettünk be az öltözőbe.

A második félidőt összességében végig mi irányítottuk, de számtalan helyzeteinkből keveset sikerült gólra váltanunk.Ettől függetlenül nem lehetünk elégedetlenek, hiszen csapatunk hozta a kötelező győzelmet.

Köszönjük szurkolóink biztatását, reméljük a folyatásban is gyarapítjuk pontjainkat.

Vas Ádám:
Nagyon jól éreztem magamat a pályán. Voltak hibák, de úgy érzem odatettem magam és voltak jó megmozdulásaim. Örülök, hogy megszereztem az első gólomat. A csapatot szerintem segítettem a játékommal, de még sokat kell fejlődnöm, amiben az edzőnk Madi is megerősített. Még időnként akadozott a játékunk, de azért dolgozunk sokat, hogy folyamatosan fejlődjünk.

Csapat: Reveland Zoltán, Tatai József, Finta Péter, Gulyás Márk, Boromisza Gábor

Csere: Smidtmajer Ádám, Bényi Kálmán, Boromisza Dániel, László Gábor, Tar Tamás, Vas Ádám, Bánfalvi Balázs

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

 

2014. szeptember 1. 22:12