Újabb győzelem

Lejátszottuk utolsó előtti ,felkészülési mérkőzésünket az NB2 Göcsej SK csapata ellen.

Ahogy az várható volt a mérkőzésen inkább mi uraltuk a játékot, ami helyenként látványosra sikerült, de időnként bosszantó hibákat is vétettünk.

Összeségében egy közepes mérkőzést láthattunk, hiszen ellenfelünk taktikailag még nem olyan fejlett, mint csapatunk.

Az ő játékuk inkább a kontrákra épült, míg mi a folytonos irányításra törekedtünk.

A mérkőzés első félidejében ellenfelünk kapusa bokasérülést szenvedett, melynek következtében szakvezetőnk Madarász "Madi" János Schmidmajer Ádámot állította a zalaegerszegi kapuba.

Kapusunk remek teljesítményt nyújtott, de csapatunk így is 4:1 győzelmet aratott.

További cikkek

Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom Három ponttal távozott a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. elolvasom
2014. augusztus 12. 21:11