nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
ma
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

3 év, 2 Final Four

Remek kapusteljesítménnyel és eredményes támadójátékkal vívtuk ki a legjobb négy közé kerülést.

Bizakodva vártuk a Rubeola elleni visszavágót, és határozott játékkal kezdtük a mérkőzést. Az 5. percben egy jogos büntetőt értékesített Finta Peti. A 7. percben Boromisza Dani váratlan, de remekül eltalált lövéssel növelte tovább előnyünket. A második találat megnyugtatta a fiúkat és tovább rohamoztuk a csömöriek kapuját. A félidő vége előtt egy letámadást követően Bényi Kálmi vágta kegyetlenül a hálóba a labdát. Ezzel ledolgoztuk hátrányunkat és így mehettünk pihenőre.

A szünet után nem változott a játék képe, folyamatos nyomás alatt tartottuk a vendégeket, akik ezen a napon nem tudtak kifogni a remekül védő Schmidmajer Ádámon. Bizonyította, hogy lehet rá alapozni a csapatot. A 23. percben remek szögletvariációt fejezett be higgadtan Boromisza Dani. Így már mi voltunk a továbbjutók. A 31. percig kellett várni a következő találatra, amit Marton Bence értékesített egy remek támadás végén. A csömöriek átálltak vészkapus játékra, de nem sikerült feltörni a védekezésünket. A mérkőzésre a koronát Marton Bence tette fel a 40. percben, így klubunk története során másodszorra jutottunk be a magyar kupa négyes döntőjébe.

Remek játékot mutatott csapatunk a hétfői (2014.02.03. 18.30) hazai Berettyóújfalu elleni rangadó előtt. Az ország egyik legnagyobb futsal múlttal rendelkező együttese lesz a vendégünk, így igazi futsal csemegére számíthatnak - a reményeink szerint minél nagyobb számban - a kilátogató szurkolók.

Csapat: Schmidmajer Ádám, Mudra Ákos, Boromisza Gábor, Finta Péter, Gulyás Márk
Csere: Sárdi Máté, Bényi Kálmán, Marton Bence, Boromisza Dániel, Tar Tamás, Weisz Zoltán

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Rajki Tamás
2014. január 29. 22:47