nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Születésnapi győzelem

Tatai Joci vezérletével, 11:5 arányban diadalmaskodtunk a DEAC ellen.

A mérkőzés első szakaszában mezőnyfölényben játszottunk, a vendégek kontrajátékra rendezkedtek be. Az első találatot a DEAC szerezte a 8. percben. A válaszra a 11. percig kellett várnia a hazai publikumnak előbb Tatai Joci, majd Bozó Gábor mattolta a vendégeket. A 14. percben ismét egy eladott labdából egalizált a Debrecen. A félidő vége előtt Tatai Joci volt ismét eredményes, így vezetés birtokában vonulhatunk pihenőre.

A szünetben az Angyalok bemutatója mellett tombolajátékkal kedveskedtünk szurkolóinknak, gratulálunk a szerencséseknek.

A második félidő nem jól kezdődött, hiszen egy megpattanó lövés talált utat Sárdi Máté kapujába. A fiaink magasabb fokozatba kapcsoltak és a 24. percben a remek napot kifogó Tatai Joci, majd Bozó Dani talált a kapuba. A 26. percben a mérkőzés legszebb gólját láthattuk, Sárdi Máté kidobását egy átvétel után félfordulattal vágta a léc alá „Nagy Bozó”. A vendégek a 27. percben válaszolni tudtak, de Finta Peti is ebben a percben egy remek támadás végén feliratkozott a góllövőlistára. A 30. percben „kozmetikázott” az eredményen a DEAC. Az utolsó 10 percet emberelőnyben kezdtük egy kiállítás után, amit hamar gólra váltott az FCV, Finta Peti jutatta a helyére a játékszert. A vendégek „elfogytak”, így sorra alakítottuk ki a helyzeteket és szereztük a szebbnél szebb találatokat. Tatai Joci, Marton Bence, Tatai Joci volt a sorrend, így zártuk a mérkőzést és diadalmaskodtunk megérdemelten.

Összességében kisebb hullámvölgyekkel, de magabiztos játékkal ünnepeltük egyik törzsszurkolónk születésnapját. Boldog születésnapot kívánunk!

Csapat: Sárdi Máté – Bényi Kálmán, Tar Tamás, Marton Bence, Boromisza Dániel
Csere: Reveland Zoltán, Tatai József, Boromisza Gábor, Szabadfi Péter, Gulyás Márk, Finta Péter, László Gábor

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Rajki Tamás
2014. január 20. 23:31