nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

PROFI MUNKA!

Imponáló, magabiztos játékkal aratott magabiztos győzelmet csapatunk a 15. forduló rangadóján

Nagyszerűen kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen szép támadás végén Tar Tomi kezdte meg a gólgyártást a 3. percben. A hazaiak hasonló kombináció végén válaszoltak egy perccel később. Izgalmas mérkőzésre volt kilátás ezek alapján. De nem így lett!

Gulyás „Gulyi” Márk az 5. percben egy higgadt emeléssel vette vissza a vezetést és elindította az „FCV hengert”. A csapat rendkívül koncentráltan és fegyelmezetten fokozatosan vette át a mérkőzés irányítását. A 10. percben Tatai Joci hozta kihagyhatatlan helyzetbe Bozó Danit. A 13. percben Gulyi ismét beköszönt, távoli bombája talált utat a kapuba. A 4:1-es előny láttán Angulo mester a kapuslevitellel próbálkozott, amit remekül védekezett le csapatunk. Sőt, Revi a sok remek védése mellett a 16. percben a saját kapujából rúgta a hazaiak üres kapujába a labdát. Igaz, hogy még ebben a percben egy megpattanó lövésből szépített a BME. Mielőtt elhihették volna a hazaiak, hogy van keresnivalójuk ezen az estén, Szabadfi Peti is feliratkozott a góllövők listájára egy szép támadáskombináció végén. A félidőt 6:2-es, megérdemelt előnnyel zártuk és vonultunk pihenőre.

A szünetben a szurkolók (a hazaiak is) megérdemeltnek ítélték az FCV ilyen arányú vezetését.

Madi nem hagyta, hogy kiengedjenek a fiúk a második játékrészre sem, így hasonló iramú mérkőzést láthatott a publikum. A BME mindent egy lapra feltéve ismét emberelőnyös felállással próbálkozott. Az FCV kemény lábmunkával és remek helyezkedéssel védekezett és a 25. percben Tatai Joci egy labdaszerzés után higgadtan emelt a kapuba. A 32. percben remek szögletvariációt fejeztünk be Bozó Gábor révén, sőt Tatai Joci másodszorra is a kapuba ívelte a labdát és beállította az önmagáért beszélő 3:9-es végeredményt. A hátralévő időben a mezőnyben folyt a játék, mi igyekeztünk labdát tartani, a hazaiak hitehagyottan próbálkoztak az eredmény szépítésével.

Összességében profi hozzáállással, remek taktikával, rendkívül fegyelmezett védekezéssel magabiztosan győztük le a bajnokság egyik jó csapatát és stabilizáltuk helyünk a tabella első felében. Jó volt látni, hogy a fiataljaink is szépen fejlődnek Madi keze alatt és egyre jobb játékkal hálálják meg neki a bizalmat. Szép volt fiúk, hasonló hazai folytatás remélünk jövő hétfőn (2014.01.20. 18.30) hazai pályán a DEAC ellen.

Várunk mindenkit, hajrá FCV!

Csapat: Reveland Zoltán – Bényi Kálmán, Tar Tamás, Marton Bence, Boromisza Dániel
Csere: Sárdi Máté, Tatai József, Boromisza Gábor, Gulyás Márk, Szabadfi Péter, Finta Péter, László Gábor

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Rajki Tamás
2014. január 14. 10:13