nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Fontos szombathelyi győzelem

Meggyőző első félidő után, izgalmas második játékrész végén sikerült nyerni a Hali ellen.

A tartalékos hazaiakkal szemben remekül kezdtük a mérkőzést, hiszen az első percekben több gólhelyzetet is kialakítottunk. Ennek ellenére a hazaiak szerezték meg a vezetést, amin ők is meglepődtek. A következő percben sikerült is egalizálni Vas Feri találatával, sőt a 6. percben már nálunk volt az előny, a gól Marton Bence szerezte.

A Hali támadni kényszerült, amire mi remek kontrákkal válaszoltunk és duplázott mindkét gólszerzőnk. Revi remek védései is kellettek ahhoz, hogy magabiztos előnnyel vonultunk pihenőre.

A szünetben az Ajkáról, Kamondról és Veszprémből ellátogató szurkolók biztos győzelmet jósoltak.

A második játékrészben a Hali 5:4-es játékkal igyekezett ledolgozni hátrányát. Nem a legjobban sikerült a védekezésünk ezen időszakban, így a 33. percre ledolgozta 4 gólos hátrányát a hazai csapat. Szerencsére ismét megmutattuk idei erényünket a küzdeni tudást és egy jogos bűntető révén (Finta Peti értékesítette) visszavettük a vezetést. A kitámadó hazaiakkal szemben még kétszer voltunk higgadtak és Bozó, illetve Tatai Joci ívelése után megszületett a 8:5-ös végeredmény a mi javunkra.

Összességében „hatpontos” mérkőzésen sikerült stabilizálnunk a helyünket a felsőházban, bár a fiúkon érződött a fáradtság.
Szerdán (2013.12.18. 20.15 óra) még egy kupamérkőzés vár a csapatra és utána rövid pihenőre vonulhat.

Csapat: Reveland Zoltán – Bényi Kálmán, Tar Tamás, Marton Bence, Boromisza Dániel
Csere: Sárdi Máté, Vas Ferenc, Finta Péter, Tatai József, Boromisza Gábor, Mudra Ákos, Hazuga Soma

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Rajki Tamás
2013. december 16. 23:50