nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Nem voltunk partyban

Továbbra se szakadt meg az Aramis elleni nyeretlenségi mérlegünk a hétfő esti összecsapáson, a hazaiak magabiztosan tartották otthon mindhárom pontot.

Jól kezdődött a mérkőzés, hiszen az első percben sikerült megszereznünk a vezetést Vas Feri szemfüles találatával. Sajnos több babér nem is termett nekünk a mérkőzésen. Az Aramis folyamatos nyomás alatt tartotta a kapunkat és csak Revinek volt köszönhető, hogy a 6. percben sikerült egyenlíteni, a 8. percben a vezetést megszerezni a hazaiaknak. Mi próbálkoztunk, de erőtlen támadásokkal nem sok veszélyt jelentettünk az Aramis kapujára. A félidő vége előtt még egy találatot jegyeztek a hazaiak, így 3:1-es eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok.

A második játékrészben sem változott a játék képe és látszott a mérkőzésen, hogy ma nincs egy súlycsoportban a két együttes. A 25. percben egy kontratámadást fejezett be góllal az Aramis. Megpróbálkoztunk a 5:4-es játékkal is, de továbbra is veszélytelenek maradtunk a kapura.

Összességében az Aramis a játék minden elemében jobb volt nálunk és megérdemelten győztek. A csapatunk fásult és indiszponált játékot produkált. Természetes a hullámvölgy az eddigi eredmények után, bízunk benne kiértékelve a vereséget minél hamarabb kilépünk belőle.

Csapat: Reveland Zoltán – Gulyás Márk, Tatai József, Boromisza Gábor, Vas Ferenc
Csere: Sárdi Máté, Marton Bence, Boromisza Dániel, Bényi Kálmán, Tar Tamás, Finta Péter, Szabadfi Péter
A mérkőzés részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Hétfőn (2013.12.09) 18.30 órakor az idén utoljára hazai pályán, a Rába ETO csapata ellen szerepel csapatunk.
Meglepetésekkel várunk mindenkit és számítunk a szurkolósotokra!

Hajrá FCV!

Rajki Tamás
2013. december 2. 23:46