nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Helyzeteket be kell rúgni

Jó iramú mérkőzésen rengeteg helyzetet hagytunk ki, ami a végén megbosszulta magát és 3:1 arányban kikaptunk a Szeged ellen.

Mindkét csapat támadólag lépett fel a mérkőzés elején, a kapusokat hamar belőtték, de gól sokáig nem született. A félidő második felét uraltuk és sikerült is egy szép kombináció révén a vezetést megszereznünk. Lendületben maradt csapatunk és sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de kimaradtak, sőt három tízméteresből se sikerült betalálni (a hazaiak kapusa remekül védett). A félidő lefújásakor egygólos előnnyel vonult pihenőre az FCV.

A második játékrészben nem változott a játék képe, de a helyzetek továbbra is kimaradtak. Sajnos ez megbosszulta magát és egyenlítettek a hazaiak, sőt lendületbe maradtak és egy gyors kontra végén a vezetést is megszerezték. Ezután levittük a kapust és emberelőnyben igyekeztünk egalizálni. Egy labdavesztés azonban eldöntötte a meccset, amikor az üres kapuba emelte a labdát a Szeged játékosa. A lefújásig nem született több találat, így 3:1 arányban győzetek a hazaiak.

Összességében kezünkben volt a mérkőzés, de a labdarúgás törvényszerűsége itt is beigazolódott és a rengeteg kihagyott helyzet megbosszulta magát. Megszerezhető három pontot hagytunk Szegeden.

Csapat: Reveland Zoltán – Tatai József, Boromisza Gábor, Finta Péter, Vas Ferenc
Csere: Kasza Viktor, Marton Bence, Boromisza Dániel, Tar Tamás, Bényi Kálmán, Weisz Zoltán, Gulyás Márk

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

A 11. forduló eredményeit itt olvashatjátok

Jövő hétfőn (2013.12.02.) az Aramis otthonába látogat az FCV.

Rajki Tamás
2013. november 26. 9:28