nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Menetel a csapatunk

A Rubeola legyőzésével ismét fontos pontokat szereztünk a bajnokságban.

A mérkőzés elején érezni lehetett a hazaiakon, hogy tisztelik eddigi eredményeinket és stabil védekezésre rendezkedett be. Mi birtokoltuk a labdát, de mindkét oldalon akadtak helyzetek. Revi szerencsére a helyén volt. A 10. percben törtük meg a gólcsendet, egy Tatai beívelés után Boromisza Gábor bólintott a kapuba. A 14. percben egy vitatható szabadrúgásból Bényi Kálmiról pattant a labda a hálónkba. A szünetig nem is született több gól, igazságosnak tűnt az eredmény a játék képe alapján.

A második félidőben nagyobb fokozatba kapcsoltunk, ami Finta Peti egyéni szólója után Vas Feri találatával érett góllá. Remek iramú mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, hiszen két perc alatt fordítottak a hazaiak és reménykedtek a győzelemben. Csapatunk erősségét és tartását bizonyítja, hogy a 36. percben egy letámadásos labdaszerzésből Marton Bence egyenlített. Lendületben maradtunk és egy remek kombináció végén Finta Peti ragasztotta a hosszú alsóba a labdát. A hazaiak a hátralévő 2 percben a kapus levitelével próbálkoztak, de remekül védekeztünk, sőt Tatai Joci tette fel a koronát a mérkőzésre, amikor két emberről lefordulva bombázott a kapuba.

Összességében egy közönségszórakoztató, változatos mérkőzésen tovább folytatódik a menetelésünk. Pihenésre nincs időnk, hiszen szerdán Dunaújvárosban lépünk pályára kupamérkőzésen, hétfőn (2013.11.18.) este pedig a jó erőkből álló Dunakeszi csapatát fogadjuk.

Csapat: Reveland Zoltán, Finta Péter, Boromisza Gábor, Tatai József, Vas Ferenc
Csere: Sárdi Máté, Tar Tamás, Marton Bence, Bényi Kálmán, Boromisza Dániel, Hazuga Soma, Mudra Ákos, Szabadfi Péter, Weisz Zoltán

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

9. forduló eredményei itt olvashatók

Rajki Tamás
2013. november 12. 0:07