nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Sima hazai győzelem

Magabiztos játékkal tartotta itthon mindhárom pontot csapatunk a Rákosmenti FC ellen.

A mérkőzés úgy kezdődött, ahogy várni lehetett, a vendégek védekeztek, mi pedig sok passzal és mozgással igyekeztünk támadásokat vezetni.  A 4. percig kellett várni az első találatra, Vas Feri értékesítette Tatai Joci beadását. A Rákosmenti FC kontra játékra rendezkedett be és a 7. percben egy pontrúgásból egyenlített. Nem örülhettek sokáig, mert Tatai Joci a 8. percben szép találattal ismét vezetéshez jutatta az FCV-t. Potyogtak a gólok, szép egyéni akció révén ismét egalizáltak a vendégek. Összeszedte magát csapatunk és a 12. percben indult be a henger. Előbb Finta Peti vágta a hálóba a labdát, majd Boromisza Dani is hasonlóan cselekedett és megnyugtató előnyhöz jutatott minket. A félidő végéig két találatunk született még Tatai Joci és Tar Tomi jóvoltából, így 6-2-es eredményt mutatott az eredményjelző a dudaszónál.

A szünetben tiszteletbeli elnökünk, Dr. Navracsics Tibor is elégedetten nyugtázta a látottakat. A lelátón mindenki biztos győzelmet jósolt a mérkőzés végére.
A második játékrészben sem változott a játék képe, a labdát mi birtokoltuk és a vendégek kontratámadásokkal próbálkoztak. A 22. percben Revi varázsolta a labdát Finta Peti lábára, aki góllal köszönte meg a fantasztikus átadást. Madi az eredmény tudatában játéklehetőséget biztosított mindenkinek, így első NB 1-es mérkőzésén lépett pályára Mudra Ákos, sőt a 30. percben góllal hálálta meg a bizalmat.

Összességében papírforma eredmény született és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. A helyén értékelve a győzelmet dolgozunk tovább és készülünk a soron következő Rubeola FC (2013.11.11) elleni idegenbeli összecsapásra.

Csapat: Reveland Zoltán, Boromisza Gábor, Tatai József, Tar Tamás, Vas Ferenc
Csere: Sárdi Máté, Finta Péter, Szabadfi Péter, Bényi Kálmán, Marton Bence, Gulyás Márk, Mudra Ákos, Boromisza Dániel

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

A 8. forduló eredményei itt olvashatók

Rajki Tamás
2013. november 5. 9:40