nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Bravó,Fiúk!

Gólzáporos győzelmet aratott csapatunk a Nagykáta ellen hazai pályán.

Komolyan készült az FCV a Nagykáta ellen, hiszen nem szerettük volna, ha az ellenfél ellenünk szakítja meg nyeretlenségi sorozatát. Ennek tudatában letámadtuk a vendégeket és ennek köszönhetően Vas Feri találatával már a 4. percben gólnak örülhetett a közel 600 kilátogató szurkoló.

Szerencsére hétről hétre többen kíváncsiak a veszprémi futsalosokra.

A megszerzett előny birtokában még tudatosabban kényszerítettük rá akaratunkat a Kátára és igaz hogy egyenlíteni tudtak, de egy briliáns szögletvariáció végén Tatai Joci ragasztotta a rövid felsőbe a labdát. Beindult a gépezet és előbb Tar Tomi lövése vágódott a rövid alsóba, majd ismét Tatai Joci volt eredményes hasonló szögből. A félidei 5:1-es eredményt Szabadfi Peti állította be, aki egy labdaszerzés után higgadtan csavarta a labdát a kapuba.

A második félidő kicsit langyosan kezdődött a vendégek nem tudtak változtatni játékukon, mi meg kicsit kényelmesre vettük a tempót. Elenyésző vendégtámadások végén Reveland Zoli mindig a helyén volt. A 26. percig kellett várni a 6. találatra, amit Marton Bence jegyzett egy tetszetős támadás végén. Egy perc múlva Gulyás Márk önzetlen passzát érvényesítette Tatai Joci. Vas Feri kemény letámadásának és harcosságának köszönhette a 8. találatot. A vendégek megpróbálkoztak a kapus lehozatalával, de ebből is mi jöttünk ki jól, labdaszerzés után Marton Bence helyezte a kapuba a labdát a saját térfeléről. A gólparádét Vas Feri kezdte és zárta, így impozáns 10:2-es végeredményt mutatott az eredményjelző a lefújás pillanatában.

Összességében meggyőző fölénnyel érvényesítettük az akaratunkat a Nagykáta ellen és folytattuk a pontgyűjtést a bajnokságban.
A hétvégén várunk minden szurkolót és sportszeretőt az ADITUS FUTSAL CUP VESZPRÉM elnevezésű rendezvényünkre.

Csapat: Reveland Zoltán, Szabadfi Péter, Boromisza Dániel, Marton Bence
Csere: Sárdi Máté, Bényi Kálmán, Boromisza Gábor, Tatai József, Gulyás Márk, Vas Ferenc

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt olvasható
A 6. forduló eredményei itt olvashatók

Rajki Tamás
2013. október 21. 21:44