nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Idegenben folytatódott a jó sorozat

6:3 arányban megérdemelten győzött csapatunk Debrecenben.

A két csapat ismerkedett egymással a mérkőzés elején. A mezőnyjátékot nekünk sikerült megtörni, egy kontratámadás végén a középre adott labda a hazaiak védőjéről került a kapuba. A DEAC egy jól eltalált lövéssel egyenlített. Az FCV egy klasszikus keresztbelőtt passzal, Szabadfi Peti révén ismét megszerezte a vezetést. Kisebb bírói segítséggel összegyűlt az 5 szabálytalanságunk, de sikerült fegyelmezeten kihúznunk a szünetig.

A második félidő hasonló játékot hozott, mindkét csapat próbálkozott. Tatai Joci bombagólja kötött ki a bal felső sarokba. Sőt Bényi Kálmi hasonló erejű lövése is utat talált a kapuba. 4:1-es vezetésünk tudatában a hazaiak rohamoztak és a "hazai" pályának köszönhetően  6 métereshez jutottak, amit Berecz értékesített. A hazaiak mindent egy lapra feltéve rohamoztak, amit ismét egy kontratámadás végén Szabadfi Peti büntetett góllal. A hátralévő időben a kapus lecserélésével próbálkozott a Debrecen és egy bírói tévedés miatt ismét 6 métereshez jutott, sőt Finta Petit kiállította. Ekkor jött ismét válogatott formában védő Revi és hárította a büntető 50 másodperccel a vége előtt. A mérkőzés végén emberhátrányban találtunk a kapuba Tatai Joci révén és tettük fel a koronát játékunkra.

Összességében egy kemény csatában remek védekezés mellett, jó helyzetkihasználással, kisebb kihagyásokkal megérdelten gyűjtöttük be első idegenbeli győzelmünket.

Jövő hétfőn (2013.10.21 18.30) hazai pályán szeretnénk folytatni jó sorozatunkat, a Nagykáta ellen.

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

5. forduló eredményei itt olvasható

Csapat: Reveland Zoltán - Finta Péter, Tatai József, Boromisza Gábor, Tar Tamás

Csere: Kasza Viktor, Bényi Kálmi, Szabadfi Péter, Boromisza Dániel, Marton Bence, Vas Ferenc, Gulyás Márk

Rajki Tamás
2013. október 14. 21:54