nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Győzelem az út elején

Igazi futsal derbit láthattak az ismét szép számban kilátogató szurkolók a Március 15. úti Sportcsarnokban és a végén magabiztos hazai győzelemnek örülhettek.

Megfontoltan kezdtek a csapatok és stabil védekezésből igyekeztek támadásokat vezetni. A 4. percben Tatai Joci labdaszerzése és önzetlen passza után Marton Bence rúgta a hálóba a labdát. A 7. percben egy kontratámadás végén egyenlítettek a vendégek. Nem váratott magára sokat az újabb találatunk, Finta Peti volt kemény és határozott, ami gólt eredményezett. A 13. percben Gyurcsányi egyéni akciója végén Halmos egalizált. A csapatunk erejét mutatta, hogy a 14. percben egy határozott letámadás végén Tatai Joci állította be a félidei eredményt. 3:2-es hazai vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidő elején a mezőnyben folyt a játék, mindkét oldalon adódtak lehetőségek. A 28. percben Bényi Kálmit kiállította a játékvezető, így 2 percig emberhátrányban küzdött nagyot az FCV. Sikerült gól nélkül megúsznunk, ami nagy lökést adott a fiúknak. 31. percben Boromisza Dani értékesítette Szabadfi Peti átadását. A csapatunk egyre magabiztosabban játszott és a 35. percben Marton Bence szemtelen és élményszámba menő csele után ismét Boromisza Dani ragasztotta a hálóba a játékszert. Innentől kezdve a vendég levitték a kapusukat és úgy próbálkoztak a szépítéssel, de remekül védekeztünk. Sőt egy labdaszerzés után Boromisza Dani ívelte kapuba a labdát és ért el mesterhármast. Ez volt a kegyelemdöfés, igaz az utolsó másodpercekben még szerzett egy gólt a Haladás, de ez már nem befolyásolta döntően a végeredményt. 6:3-ra megnyertük a derbit.

Összességében maximális akarattal és szép találatokkal megérdemelten nyert csapatunk. A megkezdett út elején óriási lélektani siker ez számunkra, melyből igyekszünk tovább építkezni.

Köszönjük a szurkolók támogatását és várunk mindenkit 2013.10.07-én 18.30-kor a BME elleni szintén fontos mérkőzésen. Szerdán megkezdjük a magyar kupa küzdelmeit is, az ELTE csapatához látogatunk.

Csapat: Reveland Zoltán – Tatai József, Finta Péter, Boromisza Gábor, Tar Tamás
Csere: Kasza Viktor, Bényi Kálmán, Szabadfi Péter, Marton Bence, Boromisza Dániel, Weisz Zoltán, Gulyás Márk, Vas Ferenc, László Gábor

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

A mérkőzés képekben

3. forduló eredményei itt olvasható

Rajki Tamás
2013. szeptember 30. 22:23