nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Vereség, hiányérzettel

Kétszer is vezetett csapatunk a tavalyi bronzérmes, Aramis ellen, de végül a helyzeteit kegyetlenül kihasználó vendégek elvitték mindhárom pontot Veszprémből.

A mérkőzés előtt ünnepélyes keretek között aláírásra került a város és egyesületünk együttműködési megállapodása, mely nagy segítség számunkra. Köszönjük.

Nagy iramban kezdődött az összecsapás, mindkét együttes a stabil védekezés mellett támadó felfogásban játszott. Ennek köszönhetően izgalmas, változatos derbin szurkolhatott a több, mint 500 kilátogató néző. A 17. percben Tatai keresztpasszát Boromisza Gábor váltotta gólra, így nálunk volt az előny, sőt egy fordított összjáték (Boromisza – Tatai) végén a másodszorra is az Aramis hálójában kötött ki a labda. A budaörsi csapat nem adta fel és 10 méteresből Roni szépített a 19. percben. Ez kissé megzavarta a fiainkat és egy kontratámadás végén egalizálta az eredményt az Aramis. Az utolsó másodpercekben ismét 10 méteres büntetőt rúghattak, de a csereként beálló Reveland Zoli bravúrral védett.

A szünetre 2-2-es döntetlennel vonultak a csapatok.

Jól kezdődött a második játékrész, hiszen egy szabadrúgás kombinációt Tar Tomi váltott gólra. Ismét nálunk volt az előny. A 25. percig a vezetés tudatában játszott csapatunk, de a 25. percben és a 26. percben két egyéni hibát kihasználva átvette a vezetést az Aramis. Nagy erőket mozgósított az FCV az egyenlítés érdekében, még a kapuscserével is próbálkoztunk, de egy labdavesztés megpecsételte sorsunkat és Németh Péter állította be a végeredményt.
Összességében remek kapusteljesítménnyel, elkerülhető egyéni hibák miatt nem sikerült a bravúrnak számító győzelem megszerzése, amire megvolt az esélyünk. Nincs sok időnk a pihenésre, hiszen a jövő héten (2013.09.30) ismét hazai pályán egy igazi nyugati rangadó következik a Haladás csapata ellen.

Csapat: Kasza Viktor – Finta Péter, Tatai József, Boromisza Gábor, Tar Tamás
Csere: Reveland Zoltán, Bényi Kálmán, Boromisza Dániel, Marton Bence, Szabadfi Péter, Weisz Zoltán, Gulyás Márk

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Tekintsd meg a képgalériánkat

Rajki Tamás
2013. szeptember 24. 8:26