nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Reális eredmény, biztató periódusokkal

6-1 arányban kikapott csapatunk a bajnoki címvédő otthonában. A mérkőzés egyes részeiben egyenlő ellenfelei tudtunk lenni a BL selejtezőre készülő ETO-nak.

Az összecsapás egyperces néma megemlékezéssel kezdődött a győri kosarasok emlékének tiszteletére.
Amint számítottunk rá a hazaiak egyből letámadással igyekeztek labdát szerezni, ami többnyire sikerült is, így az FCV keveset birtokolta a játékszert. A védekezésünk jól működött, ennek köszönhetően átlövéssel próbálkoztak a Győr játékosai. Az 5. percben megszületett az első hazai találat, sőt hamar megkaptuk a 2. gólunkat is. Ezek után rendeztük sorainkat és bátrabb támadójátékkal leptük meg ellenfelünket.  Ennek köszönhetően közönségszórakoztató játék alakult ki, és mindkét oldalon adódtak lehetőség. A hazaiak kétszer, míg mi egy szép kontratámadás után Tatai passzából Boromisza Gábor egyszer zörgette meg a hálót.
A félidőben így 4-1-es eredményt mutatott az eredményjelző.
A második játékrészben az első percekben ismét felpörgette a játékot az ETO, ami két találatban mutatkozott meg. Úgy tűnt ez megnyugtatta a hazaiakat, de mi is ismét szebbik arcunkat mutatunk. Sajnos több ziccert is kihagytunk, így a végeredmény már nem változott.

Összességében időszakonként méltó ellenfelei voltunk a bajnoknak, de a hibáink is kiütköztek, amiket ki kell (lehet) javítani az Aramis elleni (2013.09.23.) hazai bajnoki mérkőzéséig.

Csapat: Reveland Zoltán – Bényi Kálmán, Boromisza Dániel, Marton Bence, Szabadfi Péter
Csere: Kasza Viktor, Finta Péter, Boromisza Gábor, Weisz Zoltán, Tatai József, Mudra Ákos, Gulyás Márk

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Rajki Tamás
2013. szeptember 9. 22:00