nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
ma
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Az U19 remekelt a húsvéti játéknapon

Egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel tették le ismét a névjegyüket fiataljaink az U19-es bajnokságban.

A jó erőkből álló Rába ETO ellen kezdtek az FCV fiúk és remek játékkal és kis szerencsével (10 méterest hibáztunk) a győzelmet is megszerezhették volna, de mivel két-két találat született mindkét oldalon, így döntetlennel végződött az első mérkőzés.

A második ellenfél a Haladás csapata volt, akit magabiztos játékkal, közönségszórakoztató támadásokkal fektettünk két vállra. 3 gólos előnyünknél az ellenfél levitte a kapusát, aminek a kivédekezését még gyakorolnunk kell, de két kapott és egy rúgott góllal összesítve 4-2 arányban hoztuk a mérkőzést.

A torna harmadik veszprémi érdekeltségű meccse a mezőny legjobb csapata , az Aramis ellen volt. A fiúk masszív védekezéssel és kontrákkal jelezték, hogy nem adják könnyen magukat. Sőt egy kontratámadás végén vezetést is szereztünk, amire sajnos hamar jött a válasz. A találkozó sokáig döntetlenre állt, de a véghajrában egy távoli lövéssel és egy tízméteressel eldöntötte a rutinosabb Aramis a mérkőzést.

Összességében ismét bebizonyosodott, hogy jó úton haladunk az utánpótlás képzésünkkel. A csapat minden tagja kihozta magából a képességei legjavát, sőt Schmidmajer Ádám ismét bizonyította a kapuba, hogy rövidesen a nagycsapatnál is számíthatnak a védéseire.

Így tovább fiúk, hajrá FCV!

Köszönjük a családoknak az ünnepek miatti pozitív hozzáállásukat!

Rajki Tamás
2013. április 2. 15:41