nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Sikeres fordulón van túl U-17es csapatunk

Az U-17es csapat már nagyon várta a Győri bajnoki fordulót, ami ezen a téli vasárnapon nagyon jól sikerült. A veszprémi fiukat motiválta a győri csarnok és a minden áron győzni akarás vezérelte őket, így 2 győzelem és 1 döntetlen a mai napi forduló mérlege.

2013.01.20.
U-17 5. forduló GYŐR

1.mérkőzés
RÁBA ETO - Szilágyi DSE Veszprém  1:1 (1:1)
G: Kovács Bálint (6’) illetve Bagosi Dániel (5’)

 A végeredmény már kialakult az első öt percben, hiszen az egyetlen gyors veszprémi gólra, azonnal tudott válaszolni a zöldben játszó hazai csapat. A Veszprém küzdött a győzelemért, így a mérkőzés hátralévő szakasza sem volt eseménytelen, az FCV-és fiúk nagyon sok lehetőséget hagytak ki, folyamatosan nyomás alatt tartották ellenfelüket, de gólt nem tudtak szerezni. A végjátékban, 30 másodperccel a vége előtt 7 m-ről szabadrúgást kapott a RÁBA ETO. A rosszul elvégzett lövésből az FCV indult egy kontrára, azonban a veszprémi játékos a meccslabdát kihagyta, így maradt a döntetlen az eredményjelzőn.

2.mérkőzés
Colorspectrum Aramis -  Szilágyi DSE Veszprém 2:5 (0:1)
G:27’Langer Attila, 34’Biró Bence illetve 13’ Bagosi Dániel, 25’ Reitmesz Bence, 32’Szabó Gergely, 36’ 37’Erdősi Xavér

Nagyon magabiztos játékot mutatva sikerült legyőznünk nevesebb ellenfelünket. Szép támadásokat vezetünk, amikből rendre eredményesek voltunk. Remek védekezésünk szinte feltörhetetlennek bizonyult. Végig felszabadultan játszottunk az utolsó öt percben még rúgtunk két gólt, így három gólos sikerrel fejeztük be a találkozót.

3.mérkőzés
Szilágyi DSE Veszprém – Admiral Haladás VSE   5:3 (1:0)
G: 10’Szabó Gergely, 30’ Petróczi Márton,32’ Reitmesz Bence, 36’ Nagy Roland 37’ Erdősi Xavér illetve 34’ 35’ Villics Bence  38’ Koronczai Patrik

Nehezebben indult a mérkőzés, mint ahogy számítottunk rá. A tízedik percben megtört a jég egy szép akció végén Szabó Gergely találatának örülhettünk.

A gól után egyenlő küzdelem folyt a pályán a kapuk nem nagyon forogtak veszélybe. A második játékrészben nagyobb fokozatra kapcsoltunk ennek köszönhetően hárommal is vezettünk. A Haladás időt kért levitték kapusukat ezzel nem nagyon bírtunk, de góljaikra válaszoltunk így alakult ki az 5-3-as végeredmény. 

Korcsmár István: Eddigi legsikeresebb tornánkon vagyunk túl. Különösen nagy értékű ez a diadal hisz a magyar futsal fellegvárában arattunk ilyen szép eredményt. Minden játékosomat dicséret illeti, hiszen olyan futsalosokkal veszik fel eredményesen a küzdelmet, akik már több éve űzik ezt a csodálatos sportot.

Remélem folytatni tudjuk a jó szereplésünket és három hét múlva - amikor a következő tornára sor kerül- még több taktikai elemet beépítve tudunk sikeresek lenni.


 

Rajki Tamás
2013. január 21. 12:49