nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Jobb volt a Szeged!

Fásultan, dinamika nélkül játszott csapatunk, aki nem tudta megismételni elmúlt kétheti teljesítményét. Így borítékolható volt a vereség.

Jól kezdet csapatunk a tavalyi meglepetéscsapat, az Újszegedi TC ellen és felváltva láthattak helyzeteket a kilátogató szurkolók.

A 12. percben egy kontratámadásból megszerezte a vezetést a Szeged és innentől kezdve irányította a mérkőzést. Ügyesen taktikusan igyekeztek kihasználni technikai hibáinkat és a 15. percben egy távoli lövésből növelték előnyüket. A szerencse is elpártolt tőlünk, hiszen a 17. percben Sárdi Máté hátáról pattant be egy lövés. A félidőben így magabiztos előnyt szerzett a vendégcsapat.

A félidőben büntetőrúgó versenyt rendeztünk, ahol a fiatalok kitettek magukért és komoly erőpróbára késztették kapusunkat.

A második félidőben bíztunk a BME elleni fordulathoz, de ahogy telt az idő egyre inkább látszott, hogy ma nincs meg a fiúkban az a plusz, amivel megfordíthatjuk a találkozót. Sőt a 24. és a 31. percben tovább növelte előnyét az UTC. Az utolsó tíz percben becsülettel küzdött az FCV, de nem sikerült a szépítés.

Összességében egy rutinosabb, dinamikusabb csapat megérdemelten nyert az enerváltan játszó csapatunk ellen. A jövő héten a Haladás ellen javíthatunk.

Csapat: Sárdi Máté – Finta Péter, Bakay Ferenc, Szabadfi Péter, Bényi Kálmán

Csere: Kasza Viktor, Vas Ferenc, Tar Tamás, Hazuga Soma, Marosvölgyi Tamás, Pálfi Róbert, Weisz Zoltán

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

3. forduló eredményei

Rajki Tamás
2012. szeptember 10. 22:11