nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Nagy küzdelem árán szereztünk pontot!

A MAFC otthonában izgalmas, gólokban gazdag mérkőzésen újabb értékes ponttal gazdagodtunk.

Remekül indult a mérkőzés, hiszen csapatunk a 4. percben egy begyakorolt figura végén Szabadfi Peti jóvoltából megszereztük a vezetést. Sőt erős nyomás alatt tartva a hazai kaput több lehetőségünk is adódott és kezünkben tartottuk a mérkőzést.

A 9. percben egy veszélytelennek gondolt szituációból egyenlített a hazai csapat, ami sajnos visszavetette a mieinket és lendületbe hozta a MAFC-ot. Az első játékrész második felében 5 perc alatt további 4 gólt kaptunk és így 5:1-es eredménnyel vonulhattunk pihenőre.

A szünetben edzőink igyekeztek rendet tenni a fejekbe és kapuscserével is frissítették az FCV-t.

A második félidőben a biztos vezetés tudatában a hazaiak igyekeztek tartani a labdát, a mieink becsülettel küzdöttek. A 31. perctől igazi futsal mérkőzés kerekedett, amikor Bényi Kálmi lövése vágódott a kapuba a felső lécről. Sajnos hamar jött a válasz és így 6:2-es vezetésnél elveszni látszott a mérkőzés.

Szerencsére csapatunk megmutatta, hogy tud küzdeni és Sárdi Máté remek védései is visszaadták az önbizalmat az FCV-nek. A 34. és 35. percben Bényi Kálmi vette be a hazaiak kapuját (egyiket büntetőből). Óriási erőket mozgósítva jött Finta Peti és a 36., 38. percben lőtt góljaival egalizálta az eredményt. A hazaiak két tízméterest is kaptak a hátralévő 2 percben, de Sárdi Máté a helyén volt és remekül hárította őket.

Összességében keretbe foglaltuk a mérkőzést, ahol az első és az utolsó 10 percben bizonyítottuk, hogy számolni kell velünk az NB 1-ben is. A köztes időben kiütközött a rutintalanságunk, ami sok munkával javítható!

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Bakay Ferenc, Finta Péter, Szabadfi Péter

Csere: Sárdi Máté, Pálfi Róbert, Hazuga Soma, Vas Ferenc, Weisz Zoltán, Farkas László, Tar Tamás

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt olvasható.

Forduló eredményei itt megtekinthetők

 A következő fordulóban se lesz könnyebb dolgunk, hiszen (2012.09.10. 18.30) a tavalyi meglepetéscsapatot, az Újszegedi TC-t fogadjuk a Március 15. úti Sportcsarnokban.

Rajki Tamás
2012. szeptember 4. 9:30