nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Kecskemétről kevesen fognak három ponttal távozni!

A ScoreGoal Kecskemét otthonában aratott 5-3-as győzelmünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt elégedetten értékelte a látottakat, de hangsúlyozta, a munka nehezebb része még hátravan.

 

Kapcsolódó cikk
Tatai mesterhármas, győzelem a rangadón
Három forduló után is százszázalékos maradt a futsal NB I-ben a Veszprém, amely a hétfő esti rangadón hátrányból felállva győzedelmeskedett a Kecskemét vendégeként.

Az első játékrészt finoman szólva átaludtuk, így a házigazdánk kétszer is vezetni tudott. A válogatott kapusunk, Spandler Mátyás viszont életben tartott bennünket, így minden esélyünk megmaradt a fordításra. A szünetben elmondtam a játékosaimnak, hogy sokkal több odaadást várok tőlük. Arra kértem mindenkit, a második felvonásban lépésről lépésre építsék magukat. Úgy gondolom, mindez sikerült, hiszen gólra gólt rúgtunk. A mentalitásunk óriási fegyverténynek bizonyult! Biztos vagyok abban, hogy Kecskemétről kevesen fognak három ponttal távozni. Örülünk a győzelemnek, de nem dőlhetünk hátra: pénteken este otthon fogadjuk a Nyíregyházát, ismét bizonyítanunk kell a szurkolóknak!

- hangsúlyozta vezetőedzőnk, Fehér Zsolt.

#együttdobban

futsalveszprem.hu
2023. augusztus 28. 21:32