Varázsoljuk szebbé az iskolakezdést!

Az 1. Futsal Club Veszprém arra kéri a szurkolóit, akik tehetik, érkezzenek egy használaton kívüli hátitáskával a Berettyóújfalu elleni péntek esti (18.30), idei első hazai mérkőzésre.

Hiába tart még javában nyár, ahogy az elmúlt években megszokhattuk, idén is már augusztus közepén elrajtolt az élvonalbeli futsalbajnokság. A tavalyi kiírásban bronzérmet szerző 1. FC Veszprém hétfőn az Újpest otthonába könnyedén, 6-2-re diadalmaskodott.

Pénteken (18.30) hazai közönség előtt is bemutatkozhatnak a bakonyiak, akik az ezüstérmes Berettyújfalut fogadják a Március 15. utcai sportcsarnokban. A klub elöljárói a közelgő iskolakezdést figyelembe véve gyűjtést is hirdettek: arra kérik a szurkolókat, hozzanak magukkal már nem használt hátitáskákat, amelyeket eljuttathatnak rászoruló veszprémi családok számára.

Spandler Mátyás, az 1. FCV csapatkapitánya elmondta, játékostársaival karöltve ők is elhelyeznek táskákat a gyűjtőegységbe, amely a csarnok bejáratánál lesz kihelyezve.

A veszprémi futsalközösség évről évre bizonyította, mekkora összetartó erő lakozik benne. Biztos vagyok abban, hogy ezúttal is együtt dobban majd a veszprémi szív és számtalan kisgyermek iskolakezdését tudjuk majd szebbé varázsolni

– hangsúlyozta Spandler.

futsalveszprem.hu

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2023. augusztus 15. 13:13