nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
holnap
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Varázsoljuk szebbé az iskolakezdést!

Az 1. Futsal Club Veszprém arra kéri a szurkolóit, akik tehetik, érkezzenek egy használaton kívüli hátitáskával a Berettyóújfalu elleni péntek esti (18.30), idei első hazai mérkőzésre.

Hiába tart még javában nyár, ahogy az elmúlt években megszokhattuk, idén is már augusztus közepén elrajtolt az élvonalbeli futsalbajnokság. A tavalyi kiírásban bronzérmet szerző 1. FC Veszprém hétfőn az Újpest otthonába könnyedén, 6-2-re diadalmaskodott.

Pénteken (18.30) hazai közönség előtt is bemutatkozhatnak a bakonyiak, akik az ezüstérmes Berettyújfalut fogadják a Március 15. utcai sportcsarnokban. A klub elöljárói a közelgő iskolakezdést figyelembe véve gyűjtést is hirdettek: arra kérik a szurkolókat, hozzanak magukkal már nem használt hátitáskákat, amelyeket eljuttathatnak rászoruló veszprémi családok számára.

Spandler Mátyás, az 1. FCV csapatkapitánya elmondta, játékostársaival karöltve ők is elhelyeznek táskákat a gyűjtőegységbe, amely a csarnok bejáratánál lesz kihelyezve.

A veszprémi futsalközösség évről évre bizonyította, mekkora összetartó erő lakozik benne. Biztos vagyok abban, hogy ezúttal is együtt dobban majd a veszprémi szív és számtalan kisgyermek iskolakezdését tudjuk majd szebbé varázsolni

– hangsúlyozta Spandler.

futsalveszprem.hu
2023. augusztus 15. 13:13