Lux B. Gábor Veszprémben folytatja!

A korosztályos válogatott futsalossal hosszú távú szerződést kötöttünk.

Hétfőn hivatalossá vált, hogy a 19 éves futsalos, Lux B. Gábor Veszprémben folytatja a pályafutását. Az Aramisban nevelkedő, a korosztályos válogatottban többször is bizonyító játékossal hosszú távú szerződést kötött klubunk.

Szöllőskei Péter sportigazgató hangsúlyozta, a tavalyi idényben pártolt filozófiát egyesületünk továbbra is fenn kívánja tartani: Veszprémben a jövő csapatát építjük. Szakmai vezetőnk hozzátette, Gábor rendkívül komplex, fiatal, ballábas játékos, aki minden tekintetben megfelelt az elvárásainknak.

Lux Gábor és Szöllőskei PéterLux Gábor és Szöllőskei Péter

Lux B. Gábor úgy fogalmazott, a megkeresésünket követően egy percig sem töprengett a váltáson: a következő idénytől örömmel ölti majd magára a kék-fehér szerelést. Nyomatékosította, mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyerje a szurkolóink bizalmát és újabb címekhez segítse csapatunkat.

Fehér Zsolt vezetőedző emlékeztetett, Gábor több felnőtt NB I-es mérkőzésen is bizonyította, hogy érdemes lenne magunk mellett tudnunk. Trénerünk reményét fejezte ki, hogy új igazolásunk hamar elsajátítja a taktikai elemeinket, hogy a közeljövőben már alapemberként számíthassunk rá.

Gábor a 99-es mezszámot választotta magának.

#együttdobban

futsalveszprem.hu

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2023. július 3. 10:21