nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Kieső, alsóházas együttesnek tituláltak bennünket!

Az idénybeli három mérkőzését egyaránt megnyerő 1. Futsal Club Veszprém csütörtökön (18.30) az Újpest ellen folytatná bajnoki menetelését az élvonalban.

Szerző: Zatkalik Dávid / vehir.hu

Alaposan rácáfolt a fanyalgókra a megfiatalított veszprémi futsalcsapata, amely három győzelemmel kezdte az NB I 2022/2023-as kiírását. Idegenben verték a Nyíregyháza (1-5) és a Nyíradony együttesét (1-4), az igazán nagy skalp azonban a címvédő Haladás elleni hazai diadal (7-3) volt.

A szezon elején sok negatív hanggal illették az idei megfiatalított csapatunkat. „Biztos kieső, tuti alsóházas” együttesnek tituláltak minket, mi azonban kiválóan kezdtük az idényt. Büszke vagyok az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményünkre, szeretnénk ezen az úton tovább menni

– bizakodott a gárda vezetőedzője, Fehér Zsolt, aki hozzátette: tudják, hogy jöhetnek még hullámvölgyek, ami a fiatal játékosok beépítésének tudható be.

Szokatlan időpontban, csütörtökön (18.30) az Újpest gárdája érkezik a Március 15. utcai sportcsarnokba, amely döntetlent játszotta a DEAC-cal, legyőzte a Csömört, legutóbb azonban egy góllal alulmaradt a Kecskemét vendéglátójaként. A mieink tehát folytatnák remek szériájukat, a lila-fehérek pedig szeretnék kiköszörülni a csorbát.

Nyíltsisakos találkozó lesz, amelyen minkét csapat a győzelem reményeiben lép majd pályára. Parázs csatát és Veszprém-győzelmet várok

– nyomatékosította Fehér Zsolt, aki kiemelte, hogy a fővárosiak kiváló együttessel rendelkeznek. Ott van a soraikban a brazil Sergio is, aki az előző idényben éppen a bakonyi megyeszékhelyről igazolt a fővárosba, a legutóbbi fordulóban pedig mesterhármast jegyzett.

Az Újpest idei csapata erősebb a tavalyinál. A bajnokság két legjobb idegenlégiósai náluk játszik, de ki kell emelni a centerjátékukat is. Mivel nekünk más út van kijelölve, ezért a saját magunk játékára, védekezésére fogunk koncentrálni. Hogy mi szólhat mellettünk? A válasz egyszerű: a mentalitásunk mellett a fiatal lendületünk, illetve Magyarország legjobb szurkolótábora

– zárta a tréner.

futsalveszprem.hu
2022. szeptember 8. 10:57