nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Nyíregyháza
Veszprém
2022. augusztus 15.
Utolsó mérkőzés
Balaton Bútor FCV
1
DEAC
4
2022. június 10.
#együttdobban

Gerencsér: Szeretném meghálálni a bizalmat!

Legújabb igazolásunk, Gerencsér Antal korábban negyvenszer szerepelt a honi korosztályos futsalválogatottban.

Pénteken hivatalossá vált, hogy egy jobblábas centerrel is erősödik csapatunk a következő idényben. A 20 esztendős Gerencsér Antal a bajnoki címvédő Haladástól érkezik, ahol 108 mérkőzésen 21 gólt szerzett, illetve két kupagyőzelmet és két bajnoki címet is ünnepelhetett. A Bajnokok Ligájában nyolc találkozón két alkalommal volt eredményes. 

Gerencsér Antal és Rajki Tamás ügyvezetőGerencsér Antal és Rajki Tamás ügyvezető

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok a veszprémi klubhoz, amely kiváló szakmai stábbal és remek játékosokkal rendelkezik. Az előttünk álló időszakban szívvel-lélekkel azon fogok dolgozni, hogy megháláljam a bizalmat. A szurkolóknak szintén bizonyítani szeretnék: bátran ígérhetem, mindent meg fogok tenni a Balaton Bútor FCV sikereiért!

- hangsúlyozta a szerződés aláírását követően Gerencsér.

Sérülésmentes, sikeres időszakot kívánunk kék-fehérben!

futsalveszprem.hu

További cikkek

Nyíregyházán vendégeskedünk, majd a Haladást fogadjuk A Magyar Labdarúgó-szövetség székházában hétfőn kisorsolták a férfi futsal NB I 2022/2023-as idényének menetrendjét. Az alapszakaszt augusztus közepén az újonc Nyíregyháza otthonában kezdjük, míg saját szurkolóink előtt a második fordulóban, a bajnoki címvédő Haladás ellen bizonyíthatunk majd. elolvasom Klubtörténeti sikerrel zárta az idényt a Balaton Bútor FCV utánpótlása Országos szinten is kimagasló eredményt ért el a veszprémi futsalcsapat U17-es és U20-as csapata az élvonalban. Előbbi veretlenül nyerte meg a bajnokságot, míg utóbbi ezüstérmet szerzett. Mindkét korosztályban a kék-fehérek adták a gólkirályokat is, többen pedig a válogatottba is bekerültek. elolvasom Rajki Tamás: A keretünk alkalmas volt arra, hogy bajnoki döntőt játsszon! Sohasem szerettem külső tényezők mögé bújni: idén nem tettünk meg mindent a sikerért. Le kell vonnunk a tanulságokat, majd dolgozni tovább lelkiismeretesen – foglalta össze Rajki Tamás ügyvezető a Balaton Bútor FCV idénybeli teljesítményét. elolvasom Soós: Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapui előtt! A 22 éves Soós Benjámin az NB II-es Sárvár gárdájából érkezik Veszprémbe.  elolvasom Gavrilovics: A szurkolói közösség legendás Veszprémben! A szerb válogatott meghatározó játékosa, a 23 éves jobblábas védő, Alekszandr Gavrilovics Veszprémben folytatja pályafutását. elolvasom
2022. június 17. 15:24