nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Gavrilovics: A szurkolói közösség legendás Veszprémben!

A szerb válogatott meghatározó játékosa, a 23 éves jobblábas védő, Alekszandr Gavrilovics Veszprémben folytatja pályafutását.

Szerdán hivatalossá vált, hogy egy szerb válogatottal is erősödik a keretünk a következő idényben. A huszonhárom éves Alekszandr Gavrilovics a Novi Pazar együtteséből érkezik hozzánk, de korábban játszott már Magyarországon, a Kecskemét színeiben.

Komplex játékosról van szó, aki a védekezés tekintetében is nagy segítéségére lehet a gárdánknak. Gavrilovics a kontraktus megkötése után elmondta, nagyon boldog, egy percig sem gondolkozott az ajánlatunkon.

Igaz, az ellenfél színeiben, de Gavrilovics már többször is pályára lépett VeszprémbenIgaz, az ellenfél színeiben, de Gavrilovics már többször is pályára lépett Veszprémben

Örömmel térek vissza Magyarországra. A veszprémi csapatnak nagyon jó a hírneve amellett, hogy a szurkolói közössége is legendás. A szakmai stáb kiváló, erős, jó játékosok alkotják a gárdát. Egy pillanatig sem töprengtem az ajánlaton, boldogan igent mondtam. Mindent megteszek annak érdekében, hogy a közeljövőben újabb sikereket érhessen el a Balaton Bútor FCV!

Sérülésmentes, sikeres időszakot kívánunk neki Veszprémben!

futsalveszprem.hu
2022. június 15. 12:26