nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
tegnap
#együttdobban

Újabb gólkirályi címet szerzett Tatai József

A Balaton Bútor FCV csapatkapitánya, Tatai József ahogy az elmúlt kiírásban, úgy idén is duplázott: a kupasorozat mellett a bajnokságban is gólkirályi címet szerzett. 

Az elmúlt hét végén hivatalosan is lezárult a férfi futsal NB I 2021/2022-es kiírása. A Balaton Bútor FC Veszprém a kupasorozatban az elődöntőben búcsúzott a későbbi győztes Haladás VSE ellen, míg a bajnokságot a negyedik helyen zárták a bakonyiak, miután a bronzmérkőzés ötödik, hazai felvonásán 4-1-re kikaptak a debreceniektől.

Kapcsolódó cikk
Negyedik helyen zártuk a bajnokságot
A megfogyatkozott veszprémi futsalcsapat hatalmasat küzdött, de a DEAC szerezte meg a futsal NB I bronzérmét, miután a párharc utolsó meccsén 4-1-re nyerni tudott a csaknem telt házas Március 15. utcai csarnokban.

A megfogyatkozott veszprémi futsalcsapat hatalmasat küzdött, de a DEAC szerezte meg a futsal NB I bronzérmét, miután a párharc utolsó meccsén 4-1-re nyerni tudott a csaknem telt házas Március 15. utcai csarnokban.

Igaz, Fehér Zsolt együttese az idényben érem nélkül maradt, de egyéni teljesítmény tekintetében a csapatkapitány, Tatai József két címet is bezsebelt. A veszprémiek hetes számú játékosa ahogy tavaly, idén is gólkirály lett a kupasorozatban, illetve az élvonalban is. Előbbiben 15 találatot, utóbbiban 43 gólt jegyzett a 34. életévében járó futsalos, akit tavaly az év játékosának is megválasztott a szövetség.

Tatai József mindkét sorozatban megvédte címét (archív fénykép)Tatai József mindkét sorozatban megvédte címét (archív fénykép)

Felemás érzések lappangnak bennem, hiszen szeretett szurkolóinkat idén nem sikerült megörvendeztetnünk érmekkel. Ugyanakkor boldog is vagyok, hiszen az idény során a gyermekem is megszületett: sok erőt tudtam meríteni általa és a menyasszonyomtól. Szintén köszönettel tartozom a csapattársaim és az edzőm irányába a bizalomért

– nyilatkozta a csapatkapitány.

Tatai József összességében ötödik felnőtt gólkirályi címét szerezte meg a futsal sportágában (háromszor a bajnokságban, kétszer a kupasorozatban diadalmaskodott). Nem feledve, hogy a rutinos sportember egy alkalommal a nagypályás, NB III-as pályafutása során is felért a csúcsra gólszerzés tekintetében.

futsalveszprem.hu
2022. június 13. 16:15