nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Saját magunkat csontoztuk ki!

Hétfőn este drámai küzdelem után 6-5-re alulmaradtunk a házigazda DEAC csapatával szemben a bajnoki bronzmérkőzés második felvonásán. Az összecsapást követően vezetőedzőnk is megosztotta gondolatait a látottakról.
Kapcsolódó cikk
Drámai csatában, hosszabbítás után maradtunk alul
A Balaton Bútor FC Veszprém 4-0-s hátrányból egyenlített, a hosszabbításban azonban kikapott a DEAC vendégeként a futsal élvonal bronzpárharcának második meccsén.

Így értékelte a látottakat vezetőedzőnk, Fehér Zsolt:

Nehéz megfogalmazni, amit érzek. Egyértelműen saját magunkat csontoztuk ki a mérkőzés során. A négygólos hátrányunkat öt perc alatt ledolgoztuk, majd ezt követően négy alkalommal is ott voltunk az ellenfél kapusa előtt, ám lövés helyett inkább cselekkel akartuk elvinni a labdát a tapadós, lassú pályán. Természetesen a DEAC ismét átvette a vezetést, ám a hosszabbításban is sikerült egalizálnunk. 5-5-ös részeredménynél kontrázhattunk, de a labdavesztésünk után inkább hagytuk, hogy a riválisunk minden nyomás nélkül végigvezesse a labdát a pályán. Fordított szituációban egy DEAC-játékos biztosan taktikai szabálytalanságot követett volna el. Mit csináltunk mi? Magasba emeltük a kezünket aranyos-rendes fickók révén! Mindezek eredményét tudjuk! Az említett dolgok miatt azt kell, hogy mondjam, a DEAC megérdemelten nyerte meg a második találkozót is. Nehéz helyzetbe kerültünk, de minden erőnkkel azon leszünk, hogy pénteken, hazai környezetben győztesen hagyhassuk el a játékteret.

A bronzpárbaj három nyert meccsig tartó sorozata június 3-án, pénteken 18.30-kor folytatódik a Március 15. utcai sportcsarnokban. A Debrecen két derbit már megnyert, a bajnoki bronzérem megszerzéséhez sorozatban háromszor kell diadalt aratnunk.

futsalveszprem.hu
2022. május 31. 10:18