nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Feltenni az i-re a pontot!

Az elmúlt négy bajnoki mérkőzésünkön sikerült egyaránt diadalt aratnunk. Hétfőn este 18.30-kor annak a reményében fogunk a berettyóújfalui Pálfy István Rendezvénycsarnok parkettjére lépni, hogy az alapszakasz utolsó fordulójában is megőrizzük hibátlan mutatónkat.

Igaz, a felsőházi szereplésünk már nem forog veszélyben, de az közel sem mindegy, hogy hány pontot viszünk magunkkal a rájátszásra. Győzelem esetén akár elsők is lehetünk, de biztosan megőrizzük a második helyünket, viszont vereségnél akár lecsúszhatunk az ötödikre is.

Az alapszakasz-győztes hat pontot, a második négyet, a harmadik kettőt, a negyedik egyet, míg az ötödik nullát visz magával a felsőházba. A Berettyóújfalu együttesét utoljára a tavalyi Magyar Kupa-fináléban sikerült felülmúlnunk. A motivációnk szinte azonos!

Nehezítő tényezőink ugyanakkor akadnak: válogatott futsalosunk, Rutai Balázs, valamint vezetőedzőnk, Fehér Zsolt is eltiltását fogja tölteni, ugyanis begyűjtötték ötödik sárga lapjukat. Gárdánkat másodedzőnk, a rutinos Németh Gábor fogja irányítani.

#együttdobban #ezeveszprém

futsalveszprem.hu
2022. január 27. 15:09