nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Ajánlati felhívás

Tisztelt Ajánlatadó! A lenti feltételekkel felhívjuk Önöket ajánlatételre. Az árajánlatokat pdf. formában a rajki.tamas@futsalveszprem.hu email címre kérjük legkésőbb 2021.11.30. 12 óráig.

Ájánlati feltételek:

Szerkezet:

A csarnok tartószerkezetét 5,00 méterenként elhelyezett alumínium keretek látják el, amelyeket hosszirányban alumínium szelemen rudak kötnek össze. A váz stabilitását a szélső keretállásokba, ill. a hossztól függően köztes keretállásokba is a mezőkbe kerülő feszített sodronykötél-párok biztosítják. A keretoszlopok és gerendák csomóponti kapcsolata csuklós, illetve befogott megoldású. A sarok merevségét a két elemet ferdén összekötő acélrúd biztosítja. A keretlábak és gerendák alumínium profilból készülnek, sarokpontokon horganyzott acél elemekkel összekapcsolva. Az alumínium profil négy sarkán "kéder"-fogadó hornyok, nútok találhatók, melybe a ponyvázat illeszkedik.

A beépített szerkezeti elemek alapanyag-minősége mindenkor bizonyítottan, - szállítói megfelelőség igazolással igazoltan – megfelel a statikai számításokban figyelembe vett minőségnek.

Tetőteher: 0,85 kN/m2 Szélteher: 110km/ó

Beton alapozást a sátortalpak alá Megrendelő biztosítja Szállító adatszolgáltatása alapján. A villamos betápot a talajszinttől 1 m magasságban Megrendelő biztosítja Szállító adatszolgáltatása alapján.

Ponyvázat kialakítása:

Ponyvázat: U=5,2W/m2K

850gr/m2 fehér színű, EME minősített nehezen éghető, UV álló, gombásodásgátló adalékkal kezelt fényáteresztő, szimpla kialakítású PVC ponyvahéj, oldalfalak elhúzhatók, a fűző ringlis kivitel miatt akár bejáratként is szolgálhatnak.

1. kézilabda pálya méret, 20 x 40 m
- A pálya valós mérete: 22 x 42 m, lefedési méret: 25 m x 45 m, oldalfal: 4 m,
- A sátor csúcsmagasság: 8 m

ÁRAK: 25x45x4m

  • Sátor, „A” forma, 4 m oldalmagassággal X ,- Ft + Áfa
  • Személybejáró, vagy vészkijárat (1,0 x 2,0m): X ,- Ft + Áfa
  • Kétszárnyú bejárat (1,8 x 2,1m): X ,- Ft + Áfa
  • Vílágítás, 350 LUX X ,- Ft + Áfa
  • Sporttechnológia, labdafogó háló X ,- Ft + Áfa
  • Szerelés és szállítás: X ,- Ft + Áfa
  • Talajrögzítés beton elemekkel (30 db), tőcsavarokkal X ,- Ft+Áfa
  • Összesen nettó: X ,- Ft
  • Áfa: X ,- Ft
  • Összesen Bruttó: X ,- Ft

A megrendelő biztosítja:

- A felszerelés helyszínét.

- A villamos betápot a talajszinttől 1 m magasságban Megrendelő biztosítja

- A pálya megközelítésének biztosítása 40 tonnás daruskocsival

- A szerelés idejére világítás és áramvételi lehetőség

Váratlan esetekben, a helyszín felmérését követően a szerelési árak változhatnak.

A sátrakat daruzással és a pályán 2 db ca. 3,5-6 to emelőgép segítségével szereljük, melyek árát tartalmazza a szerelési ár.

A villámvédelem, csapadékelvezetés nem része ezen ajánlatnak.

Az oldalfalon lefolyó víz a talaj lejtésétől függően a sátor alá folyhat, mely nem képezheti reklamáció tárgyát.

A sátor és ponyvázata megfelel az ÉME vonatkozó előírásainak és hivatalos ÉME minősítéssel rendelkezik, valamint csökkentett hóteher elviselésére is alkalmas, de felületéről a ráhullott havat fűtéssel vagy más alkalmas eszközzel el kell távolítani, ha az magától nem csúszik le.

Szállítási és fizetési feltételek:

Garancia: Átadás után 12 hónap.
Fizetési feltételek: Fizetés módja számla alapján átutalással.

Eredményhirdetés és értékelés: Ár érték alapján a legkedvezőbb ajánlat kerül elfogadásra, melyről a jelentkezőket emailben értesítjük.

Az ajánlatokat E-mailben, postai útob, illetve személyes megkeresés által is várjuk.

Veszprém, 2021.11.15.

Üdvözlettel, Rajki Tamás ügyvezető

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2021. november 15. 6:03