nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Égetően fontos megszereznünk a három pontot

A házigazda Újpest elleni vasárnap esti (20.00) bajnoki mérkőzést megelőzően vezetőedzőnk mellett fiatal játékosunkat is megszólaltattuk.
Kapcsolódó cikk
Ízig-vérig rangadó
A férfi futsal NB I alapszakaszának tizenkettedik fordulójában az Újpest otthonába, az UTE Labdarúgó Akadémiára látogatunk.

Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt gondolatai:

Az Újpest csapata az utóbbi fordulókban bizonyította, hogy komolyan kell venni a játékerőt, amelyet képvisel. Izgalmas mérkőzés várható, hiszen mindkét alakulatnak sokat számít az újabb három pont begyűjtése. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy győztesen távozzunk a IV. kerületből!

Fehér Zsolt és Dorogi BenjaminFehér Zsolt és Dorogi Benjamin

Fiatal játékosunk, Dorogi Benjamin szavai:

Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk: a felsőházi szereplés eléréséért mindkét csapat számára égetően fontos a három pont megszerzése. Az idei kiírásban az idegenbeli meccseink nem mindig alakultak a terveink szerint, de bízom benne, hogy ezúttal győztesen távozhatunk az Újpest otthonából.

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2021. november 21. 15:28