nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Balaton Bútor FCV
Kistarcsa
2022. január 21.
Utolsó mérkőzés
DEAC
3
Balaton Bútor FCV
9
tegnap
#együttdobban

Hibátlanul listavezető kiemelt U17-es csapatunk

Az elmúlt két hétvégén újabb győzelmeket aratott a Weisz Zoltán vezette U17-es futsalcsapatunk az NB I-es bajnokságban.

Fiú U17 futsal NB I, 7. forduló:
Szilágyi DSE - Aramis SE 7-0 (3-0)
Szilágyi DSE: Koncsol Norbert  - Meczner Boldizsár, Schalbert Dominik, Molnár Dániel, Bognár Patrik.
Csere: Dorogi Gergő, Fenes Dávid, Nagy Zsombor, Varga Milán, Tóth Benedek, Hámori Marcell, Pálfi Roland, Öri Bálint.
Gólszerzőink: Bognár Patrik (3), Molnár Dániel (2), Schalbert Dominik, Varga Milán.

Így értékelte a látottakat

Csapatunk vezetőedzője, Weisz Zoltán:

A mérkőzést végig irányítottuk, esélyt sem adtunk ellenfelünknek. Nagyon jól játszottunk, külön öröm számomra, hogy több támadásvariációból is sikerült gólt szereznünk, amelyeket az edzéseken gyakorlunk. Külön gratuláció a kapusainknak, akik kapott gól nélkül hozták le az összecsapást.


Fiú U17 futsal NB I, 8. forduló:
Szilágyi DSE - ELTE SE 6-3 (2-2)
Szilágyi DSE: Csomai Regő  - Meczner Boldizsár, Molnár Dániel, Schalbert Dominik, Bognár Patrik.
Csere: Dorogi Gergő, Juhász Márk, Nagy Zsombor, Varga Milán, Tóth Benedek, Hámori Marcell, Ódor Balálzs, Pálfi Roland.
Gólszerzőink: Bognár Patrik (2), Juhász Márk (2), Meczner Boldizsár, Nagy Zsombor.

Így értélte a látottakat

Csapatunk vezetőedzője, Weisz Zoltán:

Összességében egy rendkívül komoly iramú, parázs hangulatú, izgalmas rangadón sikerült legyőznünk egy kiváló ellenfelet. A védekezésünkkel a kisebb hibáktól eltekintve elégedett vagyok. Hiányérzetem a támadások befejezésénél van még mindig, amelyek során sokszor kapkodás jellemez még bennünket, de akaratban és küzdőszellemben maximumot nyújtottak a fiúk. Gratulálok minden játékosomnak!

#együttdobban #hajrászilágyi

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje! Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult. elolvasom Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket! Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom
2021. november 15. 12:38