nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Köszönettel tartozom a szurkolóinknak!

Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt a tegnap esti, a vendég Nyírgyulaj ellen 7-2-re megnyert bajnoki mérkőzést követően a csapatok teljesítményei mellett másról is véleményt alkotott.
Kapcsolódó cikk
Tükörsima győzelmet arattunk
A kiváló teljesítménnyel előrukkoló Balaton Bútor FC Veszprém 7-2-re kiütötte a roppant gyengén muzsikáló Nyírgyulajt pénteken az első osztályú futsalbajnokságban. Az öt gólt szerző Tatai József ezúttal is kimagaslott a mezőnyből.

Fehér Zsolt: Meggyőződésem, hogy ilyen szurkolótáborral csak a Veszprém büszkélkedhet!Fehér Zsolt: Meggyőződésem, hogy ilyen szurkolótáborral csak a Veszprém büszkélkedhet!

Tisztelettel és köszönettel szeretnék fordulni a szurkolóink irányába, akik az elmúlt időszakban bizonyították, hogy jóban-rosszban mellettünk állnak. Mindez nemcsak nekem, hanem a klubunk összes dolgozójának rengeteget jelent. A hazai mérkőzéseinkre rendre több mint félezren kilátogatnak, és olyan hangulatot varázsolnák, amilyen az országban máshol nincs jelen. Boldog vagyok, hogy itt dolgozhatok. Bátran adom a szavamat, hogy az előttünk álló időszakban még többet fogunk dolgozni azért, hogy a szurkolóinkat az idény végén hasonló öröm járhassa át, mint amilyen érzések jelenleg bennem uralkodnak

– hangsúlyozta trénerünk.

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu
2021. november 6. 19:53