nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Vereség a címvédő otthonában

Az 1. Futsal Club Veszprém 5-0-ra alulmaradt az éllovas Szombathelyi Haladás vendégeként a futsal NB I alapszakaszának csütörtök esti mérkőzésén.

Miután a kupasorozatban kiütéses győzelemmel kezdte az évet, csütörtökön este az NB I rangadója következett a veszprémiek számára, akik az éllovas szombathelyi Haladás otthonában léptek pályára. A mérkőzést még a tizedik fordulóból halasztották el a vasiak Bajnokok Ligája-szereplése miatt.

A vendégek kezdték jobban a mérkőzést: Tatai pontos passzainak köszönhetően Gerencsér többször is veszélyeztetett, ám Alasztics rendre védte a próbálkozásokat. Tatai szintén megszerezhette volna a vezetést a veszprémieknek, ám a Haladás kapusa továbbra is remekelt.

Az első találat mégis a címvédő szerezte meg: Hajmási volt eredményes (1-0). A zöld-fehérek vérszemet is kaptak, még a szünet előtt az exveszprémi Vas, és a brazil Diniz is bevette Oswald kapuját (félidő: 3-0).

(archív fénykép)(archív fénykép)

A fordulás után is lelkiismeretesen küzdöttek a bakonyiak, de gólokat továbbra sem sikerült szerezniük. A huszonharmadikban Dróth növelte tovább a házigazda előnyét, majd Gavrilocs kiállítása után Vas szerezte meg önmaga második, csapata ötödik találatát. A folytatásban jól védekeztek a kék-fehérek, de szépíteniük már nem sikerült (végeredmény: 5-0).

Fehér Zsolt együttese jövő hétfőn (18.30) a Debrecen csapatát látja vendégül a Március 15. utcai sportcsarnokban, ahová a belépés továbbra is ingyenes.

Férfi futsal NB I alapszakasz, 10. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Haladás VSE – 1. Futsal Club Veszprém 5-0 (3-0)
Szombathely, Haladás Sportkomplexum. Vezette: Kovács G. (Wittner, Frank)
Haladás: Alasztics – Luiggi, Knizs, Diniz, Rutai.
Csere: Gyimesi (kapus), Kovács M., Hajmási, Sipos, Körmendi, Vatamaniuc, Fehér, Vas.
Veszprém: Oswald – Tatai, Fridrich, Dorogi, Gerencsér.
Csere: Spandler (kapus), Molnár D., Ábrahám, Bencsik, Gavrilovics, Fellembek, Kiss M.
Vezetőedző: Fehér Zsolt.
Gólszerzők: Hajmási (10.), Vas (17., 30.), Diniz (19.), Dróth (23.)

futsalveszprem.hu
2024. január 11. 22:20